tiistai 10. toukokuuta 2011

Aurinko, kevät ja kesä..


Kevät meni ohi kohisten ja kesä on alkanut. Ensimmäiset hennot rusketusrajat on hankittu ja kaikkea kivaa puuhailtu. Arkinen aherrus töiden merkeissä on mennyt eteenpäin vinhaa vauhtia ja välillä toivoisin vuorokauteen edes muutamaa lisätuntia.

Pääsäinen meni matkatessa melkein 2000 km.. matka jakautui onneksi osiin ja taittui lentokoneella, bussilla, henkilöautolla ja junalla.. määränpäänä oli Enontekiön Hetta ja harrastuksen parissahan se miniloma sitten hurahti. Päivät olivat täynnä kuorolaulua, ihania ihmisiä ja ruokaa. Onneksi mukaan mahtui myös yksi vapaapäivä, joka käytettiin mm. koiravaljakkoajeluun ja muutenkin ulkoiluun.

Vappu meni vähän niin ja näin.. ihan kivaa joo, mutta ei sitä samaa fiilistä kuin aikaisemmin. Juhlistettiin samalla ystävien uutta asuntoa.. Vappupäivän kylmyys meni kyllä luihin ja ytimiin, mutta sinnillä sitä kävi ylioppilaslakki ulkoiluttamassa.

Nyt taidan mennä vielä nauttimaan auringon säteistä ulos.. sitten pienet päikkärit ja ilta meneekin sitten Euroviisuja jännätessä.. uskon vahvasti, että finaaliin mennään.. mutta sen näkee sitten :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti