torstai 24. maaliskuuta 2011

Pienet ja suuret ilot

Viime kirjoituksesta onkin taas vierähtänyt paljon aikaa. Tänä aikana olen ehtinyt käymään Pohjois-Pohjanmaalla, tehdä töitä enemmän kuin tuntisaldo sallii, juhlia neljännesvuosisatasta, keskustella kehittävästi pomon kanssa ja kaikkea muuta pientä ja kivaa... Kehityskeskustelua pidin ensin ihan huuhaana, mutta siitä on jo lyhyellä ajalla ollut aika paljon hyötyä. Ensimmäinen ja tärkein keskustelun anti oli työsopimuksen jatkuminen kahdella vuodella!! ja toinen melkein yhtä suuri juttu on se, että pääsen tekemään taas molekyylibilsan töitä! Ne ovat aina olleet lähellä sydäntä ja lähes vuoden tauon jälkeen pääsen taas jatkamaan :) Se tietää hieman suurempaa työtaakkaa, mutta ei se haittaa :) Se on kivaa ja olen tällä hetkellä enemmän kuin tyytyväinen työtilanteeseen!

Levykokoelmakin on karttunut muutamalla levyllä tässä jossakin välissä.. nyt voi taas alkaa kuuntelemaan kaikkia ihania kevät-biisejä (luvatut pakkaset ei paljon menoa haittaa). Mutta niin ne levyt. Koska kamerasta on akku loppu ja johto on jossakin paikassa X, on jälleen kerran tyytyminen Googlen tarjoamiin kuviin.

Alehinnalla ostin kerralla kaksi Emma Salokoski Ensemble:n levyä.. mukaan tarttuivat siis Kaksi Mannerta ja Veden Alla. Molemmat levyt ovat olleet erittäin ahkerassa soitossa.. tämän kuun biisi on ollut aika ehdottomasti "Oodi kahville".. Minun kaltaiselleni kofeiiniaddiktille se on vain niin sopivat..
"..siitä alkaa aivoni taas toimimaan
kofeiini suonissa alkaa potkimaan
maailmanvalloitusta pohdin
touhotan ja häslään minkä tohdin.."

Libera on kokonaan pojista koostuva lauluryhmä (kuoroksi heitä taitaa olla liian vähän) ja levyltä löytyy aivan mahtavia sovituksia.. ehdottomat suosikit ovat Ave Maria ja Bachin Air. Vähän jotakin erilaista siis välillä. Levy on täydellinen hitaisiin sunnuntai-aamupäiviin.. Ave Maria saa joka kerta kylmät väreet kulkemaan pitkin selkärankaa. 

Andrew Lloyd Webber:in Love Never Dies pujahti nettikaupan ostoskoriin vähän niinkuin vahingossa. Muutaman kerran olen levyä kuunnellut.. tarkempaan kuunteluun otan sen tässä hetikohta jahka ehdin. Kyseessä on siis saman nimisen musikaalin levy ja ajattelinkin ennen levyyn perehtymistä ottaa hieman selvää tuosta musikaalista.. eihän sitä muuten levystä saa kaikkea irti.

Kahviaddikti hakee nyt hieman lisää kahvia ja alkaa treenaamaan muutamaa biisiä parin viikon päästä olevaa konserttia varten.. sitten vielä illan ratoksi vähän töitä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti