tiistai 28. kesäkuuta 2011

What a glorious day.. NOT!

Kaikki ihana loppuu aikanaan ja tänään oli aika palata takaisin arkeen Miniloma Vol 2:n jälkeen.. ja kaikki ei todellakaan mennyt niinkuin Strömsössä. Aamulla yllätyksenä oli sulanut pakastin ja kaikkea muuta mukavaa.

Väsymys oli vielä tänäänkin aika jäätävä ja asiaa ei siis yhtään helpottanut se, että ensimmäiseksi piti alkaa tyhjentämään 400 litran pakastin kaikesta roinasta.. no.. jospa huomenna taas vähän helpottaisi.

Miniloma Vol. 2 vei minut ensin lentoteitse Ouluun.. siitä jatkoimme matkaa autoillen kohti Sotkamoa ja mökkiä. Ensimmäistä kertaa olimme porukalla sellaisella mökillä, joka on järven rannalla.. eikä millä tahansa porukalla, vaan maailman parhaalla porukalla! Jälleen kerran sain todeta, että minulla on ihania ystäviä.. Torstaista sunnuntaihin 16 henkeä mökkeilee eikä ensimmäistäkään riitaa! Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi (mm. 22 pakettia pekonia, vajaat 5 kiloa loimulohta ja ihan järjetön määrä lihaa).. mutta kyllähän 16 henkilöön meneekin ruokaa :)

Koko Keskikesän juhla meni siis ottaen rennosti, syöden hyvin ja nauttien seurasta. Kävimme reissun ainoana hieman aurinkoisemapana päivänä jopa soutelemassa järvellä.. ja uimassa piti tietenkin käydä joka päivä. Palasin takaisin kotiin vasta eilen illalla ja saman tien alkoi ahdistamaan hiljaisuus.. voiko liiallisesta sosiaalisuudesta tulla krapula? :) No.. jospa tämä tästä..

Nyt olisi enää operaationa pyykin pesu ja jalkojen hoitaminen kuntoon. Hyttyset saavat paljon tuhoa aikaan.. Hyrdokortisonivoide siis esiin :) Toivottavasti muillakin oli yhtä hyvä Juhannus :)

Kuvat on googletettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti