lauantai 9. heinäkuuta 2011

Aurinkoisen aamun soittolista...

Tänä aamuna oli ihan pakko kuunnella seuraavat biisit :

1. Montt Mardié - När ni gett dom våld ska vi ge er kärlek
2. Scandinavian Music Group - Ruotsiin ja takaisin
3. Placebo - Every You Every Me
4. blur - Song 2
5. Tehosekoitin - Asfaltti polttaa

Näillä lähti siis aamu käyntiin..

Eilisen illan vietin kiltisti kotona.. tai no kävin puistossa kirjan ja mansikoiden kanssa.. Luin koko illan kirjaa ja juttelin myöhään yöhön vanhan opiskelukaverin kanssa facebookissa.. Tai oikeastaan hän oli vain vaihto-opiskelija aikoinaan, mutta hitsautui kyllä erittäin hyvin silloiseen porukkaan. Näimme viimeksi vuosi sitten kesällä ja oli virkistävää vaihtaa kuulumisia ja ajatuksia pitkästä aikaa.  Mutta sitten siihen kirjaan.. olen viime aikoina lukenut jälleen Harry Pottereita (monettakohan kertaa) ja kävin viime viikolla pikaisesti kirjakaupassa.. Mukaan tarttui muutama kirja, joista ensimmäisenä päätin lukea Marian Keyes:n Tuiki Tuiki Tähtönen -nimisen kirjan.
Olen lukenut varmaankin kaikki Keyesin kirjat ja omastakin hyllystä niitä löytyy hyvä kokoelma. Olen koko viikon töissä lukenut vain artikkeleita artikkeleiden perään, joten kotona on ihana kömpiä sohvan nurkkaan (tai naapurin tuuletusparvekkeelle tuomaan tuoliin, jossa voi samalla nauttia auringosta) ja lukea puhdasta hömppää :) Toimii myös puistossa.. Kaiken kaikkiaan mainiota viihdettä ja taattua Keyesiä. Täytyy ehkä kuitenkin myöntää, että kirjan alku meni aika tahmeasti, mutta vauhtiin päästyä oli lukeminen melkein mahdotonta lopettaa.

Nyt taidan vähän siivota, ottaa pikasuihkun ja lähteä jonnekin nauttimaan jälleen yhdestä aurinkoisesta kesäpäivästä. Miksi aina ei voi olla kesä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti