sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

harvinainen aamuherätys..

On pelottavaa huomata, että sunnuntaina voi herätä seitsemältä aamulla pirteänä kuin peipponen vaikka nukkumaan onkin mennyt vasta pitkälle sunnuntain puolella. Pyörimisen ja höyrimisen jälkeen oli sitten pakko nousta ylös. Eli kyllä, olen noussut ylös vapaaehtoisesti hieman seitsemän jälkeen!

Nyt kun aamupala on pitkän kaavan mukaan syöty (mukana myös eilen tehtyä persikka-rahkapiirakkaa) ja pakollinen datailu (mitä näitä nyt on.. facebook, sähköposti, muutamien lehtien etusivut...) tehty, voinkin kohta hautautua kirjan ja kahvin kanssa sohvan nurkkaan.

Iltapäivällä on vuorossa operaatio hiustenvärjäys, mutta musta tuntuu että toisella värjääjällä saattaa olla jonkinasteinen darra.. No katsotaan toteutuuko suunnitelmat vai aloitanko tänään operaation kaappien siivous. Ihana mutta armoton kevätaurinko ei eilisen siivouksen jälkeen voi enää paljastaa pölyä, mutta likaistakin likaisemmat ikkunat kyllä.. mutta ehkä ikkunat saavat odottaa vielävähän lämpimämpiä kelejä.

Ai niin.. bongasin eilen ikkunan välistä elävän kärpäsen ja leppäkertun! Mikä leppäkerttujen vuosi nyt on?? Töissä niitä on kipitellyt pitkin lattiaa kaksi kappaletta ja kotona tämä oli myös jo toinen havaittu yksilö?
Naputtelin eilen illalla vähän alkuvuonna lukemistani kirjoista.. niitä siis luvassa myöhemmin.. nyt kahvi + kirja..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti