lauantai 8. kesäkuuta 2013

Tervehdys sairastuvalta

Kuin ihmeen kaupalla en sairastanut viime syksynä ja talvena yhtäkään flunssaa.. nyt sitten sitäkin enemmän. Toukokuun alussa oli flunssa ja yskä numero 1, joka vei äänenkin kokonaan. Ääntä ei siis moneen päivään lähtenyt pihaustakaan, mutta mitäpä sitä turhaan lääkäriin menemään..

Allergia on ollut koko kevään suht kohdallaan.. jos ei oteta huomioon sitä, että vaihdoin lääkkeitä ja sen seurauksena nukuin kaikki vapaat hetket kotona. Lopetin lääkkeet ja päätin, että ostan uudet jahka menen apteekin ohi.

 Viime viikonloppuna vietimme ystävän-viikonloppua maailman mahtavimmassa seurassa shoppaillen, auringosta nauttien, pikniköiden, leffaillen, höpötellen ja vain hengaillen. Yökyläilin ystävän ja kummitytyn luona siinä samalla. Lauantaina alkoi nenä vuotaa ja seuraavana yönä se meni ihan tukkoon. Oma vikani kun en ollut ostanut niitä uusia allergialääkkeitä.
 Maanantaina tuli yskä ja maanantain ja tiistain välinen yö meni harakoille kun yritin istuallani nukkua.. makuuasennossa kun ei voinut tehdä muuta kuin yskiä. Tiistaina varasin iltapäivälle ajan työtereyslääkärille, jonka mukaan seuraava osoite olisikin ollut todennäköisesti päivystys.. keuhkojen konsertti oli kuulemma aika epävireinen ja kamalan kuuloinen.

Diagnoosina oli keuhkoputkentulehdus, joka on ilmeisesti peruja edellisestä flunssasta ja paheni nyt kun jätin ne allergialääkkeet ottamatta..  en minä tiiä.. mutta sain ainakin montaa eri reseptilääkettä. Antibioottia ja kortisonia ja allergialääkettä ja hengityksen avaajaa.. Kyllä se lääkäri ehdotti sairaslomaakin, mutta tyrmäsin ajatuksen.. ei tässä nyt ole aikaa lomailla..
Nyt teen sitten kauniina aurinkoisena lauantaina töitä kotona neljän seinän sisällä. Antibioottipaketissa kehoitettiin välttämään aurinkoa, koska saattaa tulla aurinko-ihottumaa ja en ajatellut ottaa sellaista riskiä.. kyllä tämä tauti on ihan riittävä tällä hetkellä. Nyt toivon vain, että tämä tästä mahdollisimman nopeasti menisi ohi.. olisi nimittäin vaikka minkälaisia suunnitelmia vielä ennen juhannusta..

Nyt taidan ottaa antibiootin nassuun ja alkaa kattomaan töllötintä.. ikkunasta kuulee sopivasti kesätuulen ja voi melkein kuvitella makaavansa huovalla auringon alla. Tasan ei nyt mene nallekarkit, mutta toivotaan parasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti