maanantai 1. heinäkuuta 2013

shopping..

Sairastelut on nyt sairasteltu.. toivottavasti ainakin. Kortisoni-kuuri on vasta puolessa välissä, mutta eikös se ole terveen merkki, että lääkettä ei muista ottaa??

Sairastelusta huolimatta kesäkuun toinen puolisko oli aikamoista pyöritystä. Yksi viikonloppu meni Oulussa ystävän polttareissa ja sitten olikin jo vuorossa Juhannus-mökkeily tutulla ja parhaaksi havaitulla kaveriporukalla.. Ensimmäistä kertaa koskaan mukana oli myös pieniä lapsia ja hyvinhän se meni. Säät olisivat voineen olla kenties hieman paremmat, mutta pienikin aurinko piristi kummasti.
Polttareista vielä sen verran, että miten voikin olla niin vaikeaa pitää kitansa kiinni.. kysymys oli kuitenkin yllätyksestä ja niin monta kertaa meinasi lipsahtaa naamakirja-päivitys tai jotakin muuta vastaavaa asiasta. Onneksi kaikki kuitenkin meni lopulta paremmin kuin hyvin.. Ensi viikonloppuna juhlitaankin sitten häitä ja siihen liittyen seuraavaa..


Mekkojen shoppailu on todella ihanaa hommaa ja rakastan mekkoja yli kaiken, mutta onko kamalampaa hommaa kuin sovittaa mekkoja helteellä. Iho on nihkeä ja hiki valuu otsalta.. yritä siinä sitten näyttää hyvältä hienossa mekossa! No... tuskailun ja muutaman päivän aktiivisen työn tuloksena löysin mekon ja siihen sopivan pienen neuletakin... kenkiä ei pitänyt ostaa, mutta tänään hairahduin kenkäkauppaan katselemaan kenkiä ja no.. miten siinä nyt yleensä käy? Löysin ihanat kiiltävät mustat (joidenkin mielestä ehkä tylsät) Tamariksen korkkarit (ks. kuva)! Mustia korkokenkiä omistan ennestään muutaman parin, mutta toiset ovat kiilakorolla ja toiset ovat aika massiiviset ja korkeat. Näissä uusissa on sen verran sopuisa korko, että bailaaminen aamun puolellekin todennäköisesti onnistuu.

Viime viikonloppu meni töissä ja koko tämä viikko on melkoista taistelua kaikenlaisten raporttien kanssa.. Vielä neljänä aamuna herätys töihin ja sitten olisikin edessä neljän viikon loma!!! Työrintamalla tapahtuu tällä hetkellä paljon muutoksia ja luulenpa, että aika moni pohtii ja murehtii aisoita myös lomalla, mutta minä ainakin ajattelin vähät välittää töistä ja keskityn täysillä itseeni, ystäviini, sukulaisiini ja tietenkin lomailuun :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti