maanantai 8. helmikuuta 2010

höpinää

Vsäyttää ja uuvuttaa. Olen taas viimeisen viikon mennyt suunapäänä joka suuntaan. Mutta ei silti.. on mukaan mahtunut myös mahtavia hetkiä ystävien kanssa.. mutta muuten aikalailla työpainoitteinen viikko on ollut.

Keskiviikkona varattiin pääsiäiseksi mökki joten silloin ainakin pääsee rentoutumaan ihan kunnolla. Lauantaina käytiin kuuntelemassa yksi keikka.. keikka sinänsä oli tosi hyvä, mutta tuo k16/k18 ei oikein ole mun juttu kuitenkaan. Eilen käytiin syömässä intialaista ja sen jälkeen olikin vuorossa herkkuhetki köyhien ritareiden kera.. vuokrattiin 3d-leffa, mutta ne lasit lensi pöydälle ekan 10 minuutin jälkeen ja vaihdettiin leffa 2d-versioon. Jotenkin ne pahviset lasit ei ollu kovinkaan hyvät.. värit vääristy koko ajan ja muutenkin ihan hassut. Kotona olin ihan liian myöhään ottaen huomioon sen, että piti yöllä vielä pakata ja tänään suunnata entistä aikasiemmin töihin, jotta ehdin tehdä kaikki hommat ennen junan lähtöä.

Matkasin tänään siis vanhempieni luokse ja huomenna jatkan veljeni luokse. Siitä sitten keskiviikkona Espooseen erääseen tapaamiseen. Tapaaminen on aamupäivällä ja sitten istunkin 7 tuntia junassa, jotta pääsen torstaina taas töihin. Mutta.. olen luvannut kirjoittaa useammin ja lupaan yhä edelleenkin.. nyt on vain ollut niin tuhannen kiire joka paikkaan. Jos nyt katsois vähän aikaa vielä leffaa ja menis sitten nukkumaan.. huomenna kello soimassa poikkeuksellisesti VASTA 06.30.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti