sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Sunnuntain höpinöitä..

Jeij, kirjoitin pitkät pätkät aamupäivällä varastoon, mutta niin.. Open office tökkii nyt aika pahasti. Kovalevyn mukana meni siis Office-paketti ja sen mukana Word. Olen kuitenkin saanut rakkaan hopeisen ystäväni takaisin ja melkein kaikki tiedostotkin oli saatu talteen. Korjaaja kuitenkin otti päähän aika kovasti.. en jaksa alkaa enää valittamaan asiasta, mutta kyllä se korventaa.

Hehkutin aamupäivällä Cast TV:stä (http://www.casttv.com/), josta voi katsella kaikkia huippuja sarjoja. Itse olen sieltä tuijotellut ensimmäisiä jaksoja sarjoista One Tree Hill ja Dawson's Creek. En edes muistanut koko Dawsonin olemassa oloa ennenkuin sen tuolta sivuston listalta huomasin. Ennen muinoin olin ihan koukussa kyseiseen sarjaan :) One Tree Hill on hieman uudempi tuttavuus ja innokkaasti katselen sellaisia jaksoja, joita en ole aiemmin nähnyt. Aamulla tein salapoliisityötä ja löysinkin lopulta sen sarjan nimen, jota äidin kanssa ennen aina katsottiin. Sarja on siis Once and Again (suomenkielisestä nimestä ei ole tietoa).. ikävä kyllä tuota sarjaa ei kuitenkaan Castista löydy. Olisi aivan huippua nähdä tuo sarja taas.
Viime viikko meni siis töissä.. töiden jälkeen vaihtelevasti kotona tai jossakin päin kaupunkia. Nyt täytyisi kai alkaa suunnittelemaan, että mitä huomenna palaverissa suustansa päästää :) Mutta jos kuitenkin ensin katselisin vähän mäkihyppyä :) Ai niin... Suomea lähtee sitten Osloon edustamaan Kuunkuiskaajat. En ole täydellisen tyytyväinen tuohon Euroviisuedustajaan, mutta parempi kuin moni muu pyrkijä. Lisää viisuilua jonkain toisena päivänä :)
Kuvat on Googlesta haettuja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti