lauantai 13. helmikuuta 2010

Ystävänpäivän viikonloppu

Viime viikko vain humahti ohi.. jälleen kerran. Tiistaina istuin autossa sellaiset näpsäkät 7 tuntia. Keskiviikkona matka Espooseen alkoi 07.00 ja junamatka Ouluun 13.06.. junassa saikin istua taas sellaiset 7 tuntia. Espoon tapaaminenkin meni ainakin omasta mielestäni varsin hyvin :)

Torstaina näytinkin töissä varmaan aikalailla tuolta kuvan hyypältä. Vaikka tiistai ja keskiviikko meni lähinnä vain kulkuneuvoissa istuessa, olin torstaina silti todella väsynyt. Mutta onhan se aikaisemminkin todettu, että matkustaminen väsyttää. Lisäksi torstai tuntui maanantailta ja perjantai tiistailta. Siksi olinkin eilen ihan ihmeissäni kun töiden jälkeen suuntasin kohti autoa ja ystävänpäivän viikonlopun iloja.

Näin kummityttönäi vilaukselta jo tiistaina, mutta tänään hän saapuu mummolaan hoitoon kahdeksi viikoksi!! Eli siis ensi viikonloppunakin suuntaan tuota ihanaa mussukkaa katsomaan! Tänään on kuitenkin vuorossa mökkeilyä kaveriporukalla. Olemme jo muutaman vuoden ajan valmistaneet aina ystävänpäivänä kunnon "juhla-aterian" ja tänä vuonna ajattelimme yhdistää sen samalla mökkeilyyn. Luvassa siis herkullisen ruoan lisäksi myös saunomista ja muutenkin yhteisen ajan viettämistä. En lähettänyt tänä vuonna yhtään korttia.. kummipoikani oli lähettänyt minulle kortin ja niinpä hänelle täytyy varmaankin huomenna soittaa.

Ainakin täällä Oulun seudulla on ilma ollut aivan ihana eilen ja tänään.. aurinko paistaa ja on sellainen kirpsakka pakkanen! Eilen haaveilin koko työpäivän ulkoilemisesta.. ja nyt taidankin lähtä nauttimaan tuosta harvinaisesta valoilmiöstä ihan ulos asti.. aurinkoista päivää kaikille!! Niin ja hieman etukäteen...

HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ KAIKILLE!!!

Ai niin.. kuinkas moni on jo innolla tuijottanut Olympialaisia tv:stä?? Minä ainakin ilmoittaudun innokkaisiin talviurheilun seuraajiin :)

Kuvat on googletettu... oma kamera on hukassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti