keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

jumissa kotona...

Kiitos bussilakon olen vieläkin kotona vaikka töissä olisin normaalisti ollut jo puoli tuntia sitten. Nyt onkin siis hyvä hetki postailla pitkästä aikaa. (Menen kuitenkin tänään töihin.. työkaveri lupasi napata kyytiin n. puol kympiltä.)

Viime viikot ovat siis menneet töissä ja viikonloput olen sitten viettänyt ihanan kummityttöni kanssa.. joka tosin viime viikonloppuna palasi kotiin (vanhempansa palasivat eilen Brasiliasta). Viime lauantaina ja sunnuntaina sain taas laulaa ihanien ihmisten kanssa.. Meillä oli siis kuorotreenit ja ne menivät hyvin. Lyötiin lukkoon yks juttu toukokuulle ja kaikkea muuta kivaa! (pieni vihje: Me lähdetään koko poppoolla Vaasaan).

Kamera löytyi, mutta se ei oikein toimi. Linssin edessä oleva luukku (mikä sen oikea nimi on???) ei aukea kokonaan (paitsi sormin vääntämällä).. olisi kai siis oikeastikin aika ostaa se uusi kamera. Tilailin H&M:ltä joskus tammikuun alussa, mutta paketin koko sisältö ei ole vieläkään tullut!!!! Ärsyttää!!!

Jahas... pitäiskö sitä vähän jotakin syödä ennen töihin lähtöä.. bussilakon takia tästä päivästä tulee ihan äärimmäisen lyhyt työpäivä... Jos siis mahdun yliopiston päässä bussiin.. muutenhan jään sitten jumiin sinne. Vähänkö ottaa päähän.

Olen luvannut tämän ennenkin, mutta lupaan nyt uudestaan... Postailen useammin!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti