sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Lomaillen...

Minulla on siis huima viikon loma, kun käytän kaikki kertyneet lomapäivät pois ennen sopparin loppua. Päätin sitten, että en säästä niitä sinne sopparin loppuun vaan pidän ihan oikean viikon loman! Vaikka ei nämä aamuherätykset ole vielä lomalta tuntunut :)

Eilen aamulla kutsuivat siis kuorotreenit.. viimeiset sellaiset ennen Vaasan reissua. Treenit meni oikeestaan tosi hyvin ja oikein hyvillä mielin lähden opettelemaan vielä yhtä uutta biisiä ulkoa. Aikaahan on ensi perjantaihin asti. Meidät voi siis bongata välkehtimässä Vaasan kuorofestivaaleilla  ensi perjantaina ja lauantaina!

Tänään tietenkin herättiin keittämään mammalle kaffet.. kohta pitäisikin lähteä käymään mummoloissa, koska tämän päivän aikana pitäisi vielä ajella Euraan kummitytön luokse.. kummitytön, joka on tiistaista asti laskanut öitä siihen, että täti tulee! (Oikeesti.. se tyttö on n. 2-vuotias ja osaa laskea kymmeneen.. onko se ihan normaalia?)

Maanantaina..eli huomenna tiemme sitten viekin kohti Espoota ja Helsinkiä. Menen käymään tulevassa työpaikassani ja käyn samalla katsomassa muutamaa asuntoakin.. tarkoitus olisi myös käydä Ikeassa mutka.. tosin minä en vielä ala huonekaluja ostamaan... kenties veljeni kuitenkin jotakin sieltä löytää.

HYVÄÄ ÄITIENPÄIVÄÄ KAIKILLE ÄIDEILLE!!!

Tämä tyttö lähtee nyt syömään aamupalaa ja sitten kaffittelemaan ja possuttamaan kakkua mummoloihin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti