perjantai 30. huhtikuuta 2010

Wappu on taas täällä..


HAUSKAA WAPPUA KAIKILLE! 

Kirjoitin äsken pitkät pätkät ja sitten blogger ilmoitti virheestä.. koko höskä siis katosi kuin tuhka tuuleen. Mutta.. Täällä Oulussa Wappu on näkynyt katukuvassa koko viikon. Haalareiden kirjo on ollut melkoinen ja kaiholla tänään hivelin vaatehuoneessa omia keltaisia haalareitani. Likaiset kuin mitkäkin.. pahallekin ne haisevat.. mutta niistä löytyy niin monet ihanat kirjoitukset ja haalarimerkit, että kannan niitä varmaan koko elämäni mukanani. 

Oma henkilökohtainen vappuni alkaa vasta tänään.. tai oikeastaan vasta huomenna. Tänään oli vielä työpäivä ja vesisateen takia ajattelinkin viettää ihan rauhallisen illan muutaman ystäväni kanssa. Vesisade ei opiskeluaikoina haitannut menoa, mutta kenties minusta on tullut hieman hienohelma asian suhteen :) Huomenna on luvassa vappulounas ystävien kanssa. Ihan itse siis kokkailemme ja leivomme huomenna. Luvassa on myös kaupungilla käynti sään sallimissa puitteissa. Illalla sitten jalalla koreasti.

Muuttokin on edennyt sille asteelle, että enää pitäisi löytää uusi koti ja pakata tavarat. Olen siis parin viime päivän aikana sanonut irti kaikki mahdolliset sopimukset.. Ainakin luulisin, että ne on kaikki nyt irtisanottu. Yllättävän helposti se kyllä hoitui.. mutta niin... 

ETSITÄÄN KOTIA HELSINGISTÄ/ESPOOSTA!!!

Olen säätä uhmaten liikkunut tänään leggingseissä ja kukkamekossa.. ja kesäkengissä. Uskon vakaasti siihen, että kesäkengät ja -vaatteet tuovat kesän nopeammin tänne pohjoiseen :) Nyt taidan mennä maistelemaan vähän eilen yliopistolta ostamaani simaa, joka muuten maistuu ihan kotitekoiselle simalle.. sen jälkeen voisikin sitten suunnata ystävien luokse.. ja kenties autoilemaan kaupungin suuntaan.. täytyy kai sitä Wapun viettoa käydä edes auton ikkunan läpi katsomassa, vaikka itse ei vesisateeseen uskaltaudukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti