tiistai 1. kesäkuuta 2010

Heihei Oulu.. tervetuloa uusi elämä!

Viimeisestä kirjoituksesta on kulunut aikaa ihan hillittömän paljon. En tajunnutkaan, että olen viimeksi kirjoittanut ennen lomalle jääntiä. Edellisen postauksen jälkeen olen siis viettänyt viikon loman jolloin sain nauttia ihanien ihmisten seurasta ja auringon lämmittävästä voimasta. Kaiken kaikkiaan siis aivan mainio loma! Sitten olenkin pakannut elämääni laatikoihin ja miettinyt jokaisen tavaran kohdalla tarvitsenko sitä vai en..

Kulunut viikko on ollut kaiken kaikkiaan monien hyvästien aikaa. Viime viikonloppuna tyhjensin asuntoni Oulussa ja ronttasin kaikki kamat vanhempieni autotalliin viikon ajaksi.. tämän viikon lauantaina muuttoauto siis starttaa kohti Helsinkiä ja uusia haasteita (ja paljon pienempää asuntoa!)!!

Viimeisen viikon aikana on myös tapahtunut paljon kaikkea muuta. Lauantaina muuton jälkeen otin pikasuihkun ja erittäin nopean valmistautumisen jälkeen säntäsin ystävän syntymäpäiville (30 vuotta täynnä hänellä) ja sieltä vielä yön aikana Ouluun. Sunnuntain leivottiin urakalla (3*juustokakku, paljon jättimuffinseja ja pizzarulla)... ja eilen olikin sitten työpaikan läksiäiset. Aivan ihanat läksiäiset olivatkin! Tippa linssissä istuin illalla autoon ja lähdin kohti Kaakkuria.. Pelattiin ulkopelejä, saunottiin, uitiin ja grillattiin.. koko päivä meni ja hauskaa oli! En tiedä miten ilmaisisin sen kuinka paljon tykkään kaikista entisistä työkavereista! Ei ne musta niin helpolla eroon pääse.. varmasti teen joskus ylläri-iskun lipastolle!

Tänä aamuna varmistu sitten ihan kunnolla heinäkuun Tukholman reissu. Sunnuntaina lähti viikkojen jahkailun tuloksena lumipallo pyörimään ja nyt on sitten lentoliput tilattu sinne ja takaisin. Saanpahan vielä yhden ihanan Oulu-tyttösen lentämään Helsingistä kanssani kun lento Oulusta Tukholmaan oli jo täynnä... Mutta siis 17.7 suuntana siis Tukholma. Tuntuu, että sekin on jo ihan kulman takana.. luvassa on niin paljon kaikkea kivaa!

Taidanpas mennä vielä pesemään vähän pyykkiä.. vielä pitäisi muistaa tilata uusi verokorttikin :)

Ai niin.. nehän oli ne Euroviistukin viime lauantaina. Olin ehdottomasti Saksan kannalla. Ensimmäisellä kuuntelukerralla en tosin biisistä hirveesti tykänny, mutta innostuin joka kuuntelukerralla enemmän ja enemmän. Suomelle ja Ruotsille ei tänä vuonna käynyt kovinkaan hyvin. Suurempi pettymys se taitaa olla ruotsalaisille, kuin suomalaisille.. no ensi vuonna paremmilla biiseillä (vai paremmalla showlla?).. Ainakin minusta tuntuu, että nykyään ei itse biisi tai laulutaito merkkaa ainakaan semifinaaleissa mitään.. läpi mennään showlla ja naapurimaiden äänillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti