tiistai 17. elokuuta 2010

Hei taas!

Mihin tämä aika oikein häviää? Jotenkin tämä elokuun alku on vain mennyt ihan ohitse. Onhan siihen toki sisältynyt paljon kaikenlaista ja sen takia olenkin ollut todella vähän kotona ja koneen ääressä.

Edellisen postauksen ystävät olivat ja menivät. Ohjelmaan kuului armotonta shoppailu, illan istumista ja tanssimista, Serenassa ilakointia (jokaisessa meissä asuu pieni lapsi kun on vesipuistosta kyse), Lintsillä kieppumista, autolla ajelemista ja muuten vain hengailua. Oli kyllä aivan mahtavaa! Loppuvierailusta alkoi tosin väsy painamaan, koska aloitin viikolla aamuvuoron ja klo 04.00 herääminen ei todellakaan ole mun juttu. Nukuin sitten oikeastaan koko viikon 4-5 tunnin yöunia ja viikonloppuna oli pakko ottaa ihan iisisti ja nukkua univelkoja pois.

Sitten saapuikin taas yksi vieras, jonka kanssa oli ihana viettää aikaa :) Shopping, vaikkakaan en itse ostanut juuri mitään.. olen säästökuurilla, koska Tukholma on vielä muistojen lisäksi myös Visa-laskussa ja muutenkin tässä on kaikenlaista menoa tiedossa.

Viime viikonloppuna matkasinkin sitten Satakunnan maisemiin kummitytön luokse.. ja samalla tietenkin veljen ja veljen vaimon. Muutama päivä aktiivista leikkimistä pienen tytön kanssa on yllättävän uuvuttavaa :) Mutta olipas ihana nähdä tytsy taas pitkästä aikaa!

Työkaverit ovat lusineet lomansa ja palailevat töihin. Rauhallinen aika on siis ohitse ja ympärillä hillitön vilinä.. en kuitenkaan valita.. ihan kiva kun on ihmisiä joille puhua :) Sain tällä viikolla sovittua yhdestä pitkästä viikonlopustakin ja nyt pitäisi sitten alkaa varailemaan lentoja.. Ouluun!! Tähän reissuun liittyen pitäisi käydä ostamassa iltapuku. Ajattelin huomenna lähteä sitä metsästämään.. tai ainakin katsastamaan valikoimaa.. pakko olla joku makutuomari ostohetkellä mukana.. Ajattelin kuitenkin satsata siihen jonkun verran rahaa..

Mutta mutta.. tänä kesänä olen taas ryhdistäytynyt ja lukenut aika paljon kirjoja.. tarkoitus oli kirjoittaa niistä tähän postaukseen, mutta taidanpas omistaa niille kirjoille ihan oman jutun :) Voisinkin vielä tänään sen naputella.. tuntuu, että on ihan hillittömästi energiaa.. sen siitä saa kun kittaa koko illan kahvia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti