perjantai 30. heinäkuuta 2010

Odottaa ja odottaa.. ystäviä tietenkin! :)

Niin.. taisin sanoa, että en osta enää mitään heinäkuun aikana.. no eihän se sitten ihan niin mennyt :)

Viime lauantai-ilta oli kaiken kaikkiaan ihan huippu! Karkkia, sipsejä, poppareita, limsaa ja maailman parasta seuraa.. kera kahden elokuvan. Katsottiin sitten neidin kanssa Kill Bill vol 1 ja Ylpeys ja ennakkoluulo. Ollaan molemmat ihan hurahtaneita kaikkiin elokuviin/sarjoihin, jotka edes vähän viittaa Jane Austeniin ja ollaan katottu tuokin leffa ihan liian monta kertaa.. mutta aina se on vaan yhtä hyvä!

Sunnuntaina nukuttiin oikeutetusti pitkään ja lähdettiin käymään kaupungilla.. sieltähän sitten ehkä jotakin tarttui mukaan..eli..

Tajusin just, että oon viime aikoina ostanu paljon harmaita vaatteita.. jos otetaan huomioon, että en aikasemmin omistanu kuin yhden harmaan topin. Neidin kanssa ostettiin molemmat jakut.. neiti perinteisemmän mustan ja minä tuollaisen lyhkäsemmän ja ehkä vähän juhlavamman.. kauluksessa vähän kimaltavaa ja hihoissa vetoketjut (vetoketjut ja kaikki ketjut on myös nykyään ihan mun juttu :)).

Nyt odottelen taas kivaa viikonloppua. Matkalaiset ovat tulossa Oulusta ja olivat hetki sitten Jyväskylän tienoilla.. vielä vähän aikaa pitää siis odottaa.. mutta ei kauan! Koko viikko niitä poikia onkin odotettu! :) Kävin moikkaileen neitiä töissä ja samalla nautin lasin shampanjaa tilipäivän kunniaksi :) Huomenna kaupungille ja illalla danssaamaan.. sunnuntaiksi oli suunnitelmissa Korkeasaari.. mitähän kaikkea kivaa sitä ehtii tehdä ennen keskiviikkoa :)

Nyt vähän jotakin ruokaa ja sitten jatkan tätä pitkää odotusta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti