sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Elokuva Veronikasta, joka oppi elämään.

Eilinen ilta menikin sitten neiti S:n luona asukokonaisuuksia miettien, mässäten ja leffaa katsellen. Aika ex tempore idea oli lähtä vuokraamaan leffa, mutta lopulta se oli kyllä vallan mainio ajatus :) Matkalla leffavuokraamosta kämpille saatiin vielä idea, että jään samantien yökylään. Tämä kaupunki ei ole kaikista helpon liikkua itä-länsi -suunnassa.. varsinkaan yöllä. Elokuussa kirjoitin kirjoista ja kerroin lukeneeni Coelhon kirjan Veronika päättää kuolla.. taisin myös mainita, että siitä on tehty elokuva, joka on ihan pakko nähdä! Eilen tuo leffa sattui silmiini leffavuokraamossa ja neitikin sen hyväksyi.. joten leffailtamme sisälsi Paolo Coelhon kirjaan perustuvan Veronika Päättää Kuolla -elokuvan!


Täytyy myöntää, että ei tämä toiminut niin hyvin elokuvana kuin kirjana. Harvoinhan kirjasta tehty elokuva on parempi kuin itse kirja, mutta tämä oli jotenkin.. kyllähän sen katsoi, mutta siitä oli jätetty niin paljon pois! Missä oli Edwardin ja Marin elämäntarinat! Ja niin.. maakin oli vaihtunut ja kaikki tapahtumat oli väännetty jotenkin niin perin jenkkiläiseksi.. jos joku karkaa mielisairaalasta niin kuinka sillä on oman asunnon avaimet ja oma luottokortti kuitenkin mukana karkumatkalla.. tuskin pakkohoito-potilailla on sellaisia yöpöydän laatikossa. No.. kyllähän tuon katsoi, mutta en kyllä välttämättä katsoisi uudelleen.. kirjan kyllä voisin taas vaihteeksi lukea.

Tänä aamuna tutkailin neidin kirjahyllyä ja löysin monia kirjoja, jotka täytyy pikimmiten lukea. Tällä hetkellä kaksi kirjaa lainassa siitä hyllystä.. kirja-postaus siis tulossa taas piakkoin.

Kuva on googletettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti