lauantai 11. syyskuuta 2010

Lepoa Pohjois-pohjanmaan hiljaisuudessa

Viime viikko oli töissä yhtä hullunmyllyä.. muutama palaveri ja juoksemista paikasta toiseen.. päivät venyivät yli 10 tuntisiksi. Siksipäs eilen olikin ihana laittaa työpaikan ovi kiinni jo lounastunnilta.

Matka alkoi pendolinomatkalla Tampereelle.. sieltä hyppäsin auton kyytiin ja ajelin isän kanssa Pohjois-pohjanmaan rauhaan lepäämään viikonlopuksi. Matkustaminenkin väsyttää.. eilen menin aikaisin nukkumaan ja tänään heräsin vasta vähän ennen 9.. Tänään onkin vuorossa mummoloissa vierailu.. kaupassakin täytynee käydä, koska lupasin kokkailla isälle ja äidille tänään.

En ole juhannuksen jälkeen käynyt äiskää moikkaamassa ja täytyy sanoa, että eilinen vastaanotto oli niin kiva, että vois kai useamminkin visiteerata. Sauna oli siis lämpiämässä, tuoretta kahvia tippumassa ja pöydässä lämmintä pannukakkua, omenahilloa ja vaniljavaahtoa! Nam!

Mutta nyt taidan mennä juomaan kahvia ja lukemaan päivän lehden. Palailen taas.

Ai niin.. uskomatonta kuina syksy täällä on! Puut on jo ihan keltaiset ja mummolan pihan vaahterakin väriloistossaan kirkkaan punainen! Ihan hassua.. kyllähän minä syksystä tykkään, mutta on se jotenkin aina niin haikea vuodenaika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti