lauantai 4. syyskuuta 2010

Syksy ja syysflunssa

Niin siinä sitten kävi, että kalenterista käännettiin esiin syyskuu ja kesän helteetkin jäivät jonnekin taakse. Samalla itse sairastuin syysflunssaan. Viime viikonloppu meni peittojen alle kätkeytyneenä ja sama meno on jatkunut koko viikon ajan aina töiden jälkeen. Jouduinpas yhden päivän olemaan sairaslomallakin.. tai okei..puolikkaan päivän vaan.. yritin kuitenkin aamulla mennä töihin.

Muutaman kirjan olen ehtinyt sairastaessa lukea.. villasukan kutomisenkin aloitin. Onneksi TV:stä on alkanut taas näkymään muutakin kuin uusintoja. GG:t (Gossip Girl ja Gilmore Girls) alkoi tulla jo vähän korvista ulos kun niitä monta päivää putkeen katto ihan urakalla. YLE saa kyllä taas täydet propsit siitä, että alkavat näyttämään Gilmoren tyttöjä lauantaisin ja sunnuntaisin alusta lähtien.. ajattelin alkaa kattomaan aina kuin vain mahdollista, vaikka aika vasta katsoinkin kaikki dvd-boksit läpi.. on siinä kuitenkin vaan ihan eri fiilis katsoa tv:stä :)

Tänä viikonloppuna ajattelin vihdoin sanoa piutpaut vuotavalle nenälle ja karhealle kurkulle ja yrittää laittaa kämppää kuntoon. Tiskivuori on kasvanut taas järkyttäväksi ja pyykitkin ovat olleet kuivumassa jo viikon verran. CD- ja kirjahyllytkin on koottu ja paikoillaan, mutta vielä pitäisi saada järkättyä tavarat paikoilleen. Eiköhän se tästä.. sitten vielä treffaamaan neiti S:ää kaupungille. Ensin taidan kuitenkin raahautua suihkuun.

Hyvää viikonlopun alkua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti