sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Lepopäivä..

Välillä täytyy levätä.. tämä päivä on ollut suurimmalta osin vain lepäilyä ja eilisestä toipumista. Sain ihanan ystävän eilen yllätysvierailulle pohjois-pohjanmaalta ja voi kun meillä olikin kivaa! Tämän aamun päänsärky kertoi eilisen meiningistä.. päivän kuitenkin pelasti Raxin buffa pehmiksellä ja Gossip Girl maraton hyvässä seurassa. Viime yönä Carrolsin myyjä oli kyllä aika kiva.. voin kertoa, että hikotteleva ja pienoisessa humalatilassa oleva asiakas ei välttämättä ole se kaikista helpoin tapa.. varsinkaan kun ei osaa päättää mitä haluaa syödä :) Myyjä kuitenkin toivotti hyvät aamun jatkot ja toivoi hikan menevän pian ohitse :)

Viime viikon istuin ties missä seminaareissa ja sisäisissä koulutuksissa.. sama jatkuu osittain vielä huomenna, mutta sitten pitäisi työtilanteenkin normalisoitua. Huomenna saan ehkä ystävän Oulusta yökylään.. työmatkalainen joutuu matkaamaan junalla, koska lakkoilu aiheuttaa jonkinlaisia ongelmia lentoliikenteessä. Tarkempaa tietoa vierailusta saan vasta huomenna..

Nyt taidan katsoa vähän aikaa Wallanderia ja sitten painua nukkumaan.. huomenna kaikki työt pitäisi saada tehtyä aamupäivän aikana, koska iltapäivä menee koulutuksessa.. Jossain vaiheessa pitäisi ehkä hieman siivoillakin siltä varalta, että neiti K junailee itsensä huomenna kaupunkiin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti