lauantai 2. lokakuuta 2010

Arkea ja juhlaa..

Tänään vietin laatuaikaa entisen opiskelikaverin kanssa.. nykyisen hyvän ystävän :) On jotenkin sääli, että näemme niin harvoin vaikka asumme suhteellisen lähellä toisiamme. Tänään kuitenkin juoruttiin oikein urakalla, käytiin syömässä kiinalaista ruokaa ja tuhlattiin rahoja kaikkeen kivaan. Tästä tulee varmaan ihan järkyttävä kilometripostaus, mutta kaikki pitkän ajan tapahtumat nyt sitten samalla kertaa..

Ensin kuitenkin fiilistelen vähän tätä syksyä. Oulussa asuessani ikkunasta/parvekkeelta näkyi mäntymetsää.. nyt ikkunasta näkyy iloisen keltaisia puita. Tämä on hyvä esimerkki siitä, että keskellä kaupunkiakin voi ikkunasta näkyä kauniit maisemat :)


Viime viikonlopun vietinkin sitten Oulun maisemmissa. Lensin sinne sinivalkoisin siivin jo torstaina ja takaisin tulin sunnuntaina. Pitkään viikonloppuun mahtui paljon juhlaa. Perjantai meni oikeastaan kokonaan tulevaa tohtoria juhliessa.. eli väitöstä kuunnellessa ja myöhemmin illalla karonkassa juhlien. Lauantaina sitten vanhojen ystävien kanssa tehtiin hyvää ruokaa, istuttiin iltaa ja käytiin vähän tanssimassa. Perjantain juhlamekosta minulla ei ole kunnon kuvaa, mutta se oli mustaa satiinia ja pituutta oli hieman polven alapuolelle.. mukana menossa tietenkin musta jakku, mustat avokkaat ja musta pieni laukku.. Laukusta nappasin nopsaan kuvan.


Tällainen veska käsipuolessa roikkui siis mukana. Kokonaisuutena viikonloppu oli mitä mahtavin ja vähän haikein mielen sunnuntaina istuin lentokoneessa. Olin yllättynyt kuinka paljon kaipasin vanhaa työpaikkaa. Perjantainhan hengailin oikeastaan kokonaan vanhan työporukan kanssa ja täytyy sanoa, että ne on aivan mahtavia (ja kyllä, kerroin ikävästäni entiselle pomolleni ja halasin vielä herra professoria illan päätteeksi :)). Onneksi edessä on kaikkea kivaa suunnitteilla ja ikävä helpottaa sähköpostien, facebookin ja puhelimen avulla :)

Torstaina kävin nykyisen työpaikan naisten kanssa syöpöttelemässä Ravintola Pihatontussa ja sen jälkeen sivistettiin itseämme teatterissa. Käytiin katsomassa Lilla Teatern:ssa ”Vaimoni on toista maata”. Nauroin välillä melkein vedet silmissä joten hauskaa oli! Näytelmä oli juuri sopivan mittainen ottaen huomioon, että siinä ei ollut väliaikaa. Viimeisen 5 minuutin aikana aloin tuntea puutumusta takamuksessa, joten juuri sopivasti loppui ennenkuin tarvitsi alkaa vääntelehtimään penkissä.

Rankan työviikon päätteeksi olikin sitten tänään ihana nukkua vähän pidempään, käydä pitkässä kuumassa suihkussa, syödä aamupala ihan rauhassa ja lähteä kaupungille.SpiritStoresta ostin säihkyvän mustan paljetti-myssyn (eikös näitä ole nyt vähän jokaisella) ja ihanat tennarit, joissa niissäkin on pieniä paljetteja. Kengät olivat alennuksessa ja kassalla huvittuneena tajusin, että myssy ja kengät olivat samanhintaiset.. aika harvinaista. Kengät ovat siis vielä laatikossa.. iski laiskuus..
Sevenartista kävin ostamassa muutaman posterin (tai oikeastaan nuo on painettu pahville), joita kävin ihastelemassa jo aikaisemminkin.. ja muutama jäi sinne vielä odottamaan ostopäätöstä..
Ginasta ostin perustoppeja harmaana ja mustana.. ja lisäksi vihreän ja mustan t-paidan, joissa molemmissa kivat printit. Ai niin ja ostinhan mä vielä naulakon kylppäriin.. mutta en jaksa enää lähtä sitä kuvaamaan.. sellainen musta, metallinen ja vähän koristeellinen naulakko, jossa on 4 koukkua.

Ei suuren suuret ostokset, mutta kai se ystävän kanssa vietetty laatuaika oli tärkeempi ;) ja täytyy sanoa, että kaikki ostokset olivat ainakin tällä kertaa tarkkaan harkittuja ja tulevat olemaan varmasti kovassa käytössä!

Nyt taidan syventyä Donna Tartt:n Jumalat Juhlivat Öisin-kirjaan.. jälleen kerran :) Oli taas vaihteeksi pakko kaivaa se kirjahyllystä esille ja lukea. Se on vaan niin hyvä!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti