lauantai 24. syyskuuta 2011

Syystuuli puhaltaa..

Lämpimät ja syksyiset päivät ovat takana ja edessä on pelkästään syksyisiä päiviä. Kesä ja aurinko jäivät taakse ja edessä on taas pitkä jakso pimeään. Palasin takaisin "arkeen" ja myös blogien ääreen nyt kun päiväkin alkoi taas lyhentyä.

Todellisuudessa tämä on ensimmäinen vapaa viikonloppu loman jälkeen ja lomallakin menin vähän sinne ja tänne koko ajan. Levoton sielu ei kauan pysy paikallaan. Töissä riittää tekemistä vaikka kahdelle minulle.. mutta se on vain hyvä, koska en pidä paikallaan olemisesta. (Tosin tämän illan ajattelin pyhittää leffalle, kirjalle ja muutamalle lasille punaviiniä)

Mennyt kesä oli yksi parhaimmista kesistä koskaan. Siihen kuului ensimmäinen oikea kesäloma ja paljon ystäviä! Rakastan lämmintä ja taisin viettää illan jos toisenkin töiden jälkeen rannalla. Lomanhan pidin vasta elokuussa.

Musiikin puolesta viime kesä oli suhteellisen monipuolinen. Kävin vain yksillä pienillä festareille, mutta ne olivat sitäkin paremmat ja rakkaat. Mikä olisi parempaa kuin järjestää pieniä festejä yhdessä ystävien kanssa :)
No, mutta normaalia aktiivisemmassa kuuntelussa viime kesänä taisivat olla seuraavat levyt:

Sulassa sovussa suomalaista ja ruotsalaista musiikkia siis :) Ruotsalainen musiikki on aina ollut lähellä sydäntäni ja minulle olikin shokki kun viime keväänä tajusin Veronica Maggion olemassaolon. Miten ihmeessä olen voinut tämän aikaisemmin ohittaa! Paleface tuli tutuksi ystävien avustuksella ja aika monet etkot mentiin kesällä (ja mennään vielä syksylläkin) levyn tahdissa. En jaksa tällä hetkellä alkaa enempää analysoimaan levyjä.. kuuntelemalla niiden salaisuudet selviää :)

Palaan myöhemmin kirjahyllyn uusien tulokkaiden parissa kirjoittamaan. Yritän nyt katkaista tämän oikeastaan koko kesän kestäneen hiljaisuuden mahdollisimman tehokkaasti.

Kävin tänään lentokentällä aamiaisella ja tulin juuri siihen tulokseen, että täytyisi varmaankin kohta mennä kauppaan ja alkaa suunnittelemaan mitä sitä tänään/huomenna söisi :) Mutta siis.. kirja-asiaa tulossa kenties jo myöhemmin tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti