keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Ongelmana kuivaakin kuivempi iho

Teininä kärsin lievästä aknesta ja erittäin rasvaisesta ihosta. Hieman vanhempana kärsin sitten erittäin kuivasta ihosta. Yleensä kasvot alkavat tuottaa ongelmia vasta tammikuun paukkupakkasilla, mutta tänä vuonna ongelmat ovat alkaneet ihan super-aikaisin.

Kasvojenhoitotuottessa olen jo pidempään luottanut vain ja ainoastaan apteekki-tavaraan, mutta ystävän suosituksella ostin Gosh Professionalin kasvojenpuhdistusaineen, jonka pitäisi kaikkien tekstien mukaan minulle sopia, mutta...

Todennäköisesti hautaan tämän tuotteen jonnekin kaapin perukoille ja käyn apteekissa ostamassa uuden putsarin. Ehdin käyttää puhdistusainetta ehkä 3 viikkoa ja vähitellen huomasin ihoni olevan paljon normaalia kuivempi. Tällä viikolla olen joutunut rasvaamaan kasvojani jopa kesken työpäivän, koska ihoni on alkanut hilseilemään ihan kokonaan ja meikkihän näyttääkin tosi kivalta silloin!

Otan siis vinkkejä vastaan hyvistä kasvojenpuhdistustuotteista! Veljen vaimolta sain vinkin, että kalaölytabletit voisivat auttaa iho-ongelmiin.. onko jollakin kokemusta asiasta?

Syön tällä hetkellä sinkkitabletteja.. eikös niiden pitäisi edesauttaa myös ihon hyvinvointia. Ostin sinkkitabletit alunperin hillitsemään alkavaa flunssaa ja siinä ne ainakin toimivat erittäin hyvin. Flunssa hävisi kuin tuhka tuuleen.. Söin ennen aina talvisisin multivita-tabletteja, mutta tänä vuonna vaihdoin pelkkään D-vitamiiniin. Yritetään siis ainakin jollakin keinolla taas välttää kaikki tulevan talven taudit.. Viime talvena sairastin ihan tarpeeksi. Mutta niin.. jos se tauti on iskeäkseen, niin sitten se iskee. Mutta minä vain vihaan kipuilevaa kurkkua ja vuotavaa nenää!

Kylläpäs taas jutun aihe loikkasi todella epäloogisesti kuivasta ihosta flunssaan.. tajunnan virtaa tunnin lenkin jälkeen :) Oli muuten aika kirpsakka ilma, mutta kyllähän se taas teki hyvää vähän tuulettaa päätä!

Kuva on googletettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti