lauantai 1. lokakuuta 2011

Valohoitoa auringosta

Eilen oli ihan huikea lämmin päivä ja tänä aamunakin aurinko paistoi oikein nätisti kun heräsin. Näin syksyisin auringosta täytyy ottaa kaikki irti ennen sitä pimeää aikaa, joka kestääkin sitten ihan liian kauan. Eilisestä lämmöstä nautin vain töissä lounas- ja kahvitauolla.. niin ja tietenkin kotimatkalla, mutta tänään nautin luonnon valohoidosta täysin siemauksin ja..

Kävelyreissuni suuntautui tällä kertaa Kumpulan suuntaan ja kiertelinkin siellä hyvän tovin.. en tiedä paljonko matkaa kertyi yhteensä, mutta aikaa se vei muutaman tunnin ja pysähdyin vain muutaman kerran nappaamaan kuvan mukana olleella puhelimella. Juuri äsken tajusin kuinka kökköjä kuvia tuolla puhelimella saa.. no ei voi mitään.. uusi kamera on ostoslistalla (ollut jo aika kauankin). 


 Kiersin siis Kumpulan kasvitieteellisen puutarhan aitojen ulkopuolella ja lisäksi kiersin Vallilan siirtolapuutarhaalueen ympäri. Tämän lisäksi seikkailin jossakin päin Kumpulaa hetken aikaa :)
 Täytyy myöntää, että ikkunasta näkyvät puut ovat paljon kauniimpia syksyllä, kuin kesällä. Vaikka olenkin kesän lapsi ja rakastan kunnon helteitä, täytyy minun silti myöntää, että syksyllä puiden väriloisto on todella kaunista katseltavaa. Olen aina sanonut inhoavani talvea, mutta jollakin tavalla kaikissa vuodenajoissa on hyvätkin puolensa.. kesästä vain puuttuvat ne huonot puolet kokonaan, jotka muista vuodenajoista myös löytyvät :) Kuka nyt voisi kesää inhota?!?!  Viime viikkojen vesisaiteden jälkeen tämä auringonpaiste on erittäin tervetullut vieras!

Nyt taidankin tehdä työt loppuun ja lähteä sitten nauttimaan lisää tuosta ihanasta valoilmiöstä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti