lauantai 15. lokakuuta 2011

Hetki kodille..

Koti on jäänyt viime aikoina vähemmälle huomiolle ja sen takia olenkin koko aamupäivän siivonnut ja pessyt pyykkiä. Syitä vähäiseen kotona olemiseen on paljon..

Viime viikonlopun vietin syksyisen aurinkoisessa (ja välillä vähän sateisessakin) Oulussa ihanien ihmisten kanssa. Syynä Oulun vierailuun olivat ystävien tuparit.. varasin lentoliputkin ennenkuin virallinen kutsu oli edes tullut :) Kyllä Oulussa on aina yhtä ihana käydä.. tosin lennot eivät olleet minun puolellani ollenkaan. Perjantain lento oli melkein tunnin myöhässä.. Liekö syynä ulkona riehunut myrsky vai liian tiukaksi tehty aikataulu. Sunnuntaina lento oli kokonaiset 3,5 tuntia myöhässä ja tästä saamme kiittää Kreikan lennonjohtoa ja heidän lakkoiluaan.. niin, ei uskoisi, että lakkoilu Kreikassa voi vaikuttaa Oulu-Helsinki lentoon.

Tykkään lentokentistä ja siellä on aina kiva katsella ihmisiä ja arvuutella mihin kukin on menossa.. Oulun lentokenttä oli uusi ja hienoa.. mutta ei siellä siltikään olisi viitsinyt ihan niin kauan istua. Lopulta olin kotona 01.45 ja kello soi aamulla 06.00. Jälleen kerran maanantai meni vähän niinkuin unessa :)

Tällä viikolla olen treffaillut ystäviä ja tehnyt töitä. Oli tarkoitus viettää ihan koti-ilta tänään, mutta lopulta myönnyin lähtemään herra J:n kanssa syömään jonnekin. Todennäköisesti ruokalistalla on tänään kiinalaista ruokaa. Huomenna olen lupautunut treffailemaan veljeäni ja tämän vaimoa.. Ovat kaupungissa keskiviikkoon saakka, mutta todennäköisesti huominen ilta on ainoa, joka sopii kaikille. Maanantaina odotankin sitten isän vierailua. Hänen kanssaan suuntaamme kodinkoneliikkeeseen.. kaikkea kivaa siis tiedossa.

Viettäkää tekin oikein mukava lauantai!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti