lauantai 31. joulukuuta 2011

Jouluja ja Uusia Vuosia...

Pikaiset terveiset lumen keskeltä. Joulun/loman vietto lähenee loppuaan ja täytyy myöntää, että olin jo melkein unohtanut bloggerin tunnaritkin :/ Olisiko tässä hyvä sauma tehdä edes se yksi lupaus ensi vuodelle... Lupaan kirjoittaa useammin. Toivottavasti kaikilla muillakin oli yhtä rentouttava ja ihana joulu kuin minulla :)

Joulua vietimme perinteen mukaan veljeni luona ja myrskyisän matkan jälkeen pääsimme maanantaina Pohjois-pohjanmaan rauhaan kummitytön kanssa. Viikko on sisältänyt monta lumiukkoa, hiihtämistä ja ihanien ystävien tapaamista.

Tänä iltana lähden vielä käymään mökillä muutamien ystävien luona ja huomenna sitten aamusta otan suunnaksi Helsingin. Viikko kummitytön kanssa ja kaipaan työpaikan rauhaa :) Niin ihana pakkaus kuin se onkin, niin täytyy sanoa että energiaa tuntuu olevan välillä vähän liikaa.

Taidan alkaa kaivamaan matkalaukun esille.. kummitytsy herää varmaankin kohta päikkäreiltä ja niin.. sitten taas mennään muutama tunti tuhatta ja sataa.. Ennen siirtymistä mökki-ympäristöön olisi hyvä tietenkin yrittää pakata kaikki mahdollinen.. ja jossakin välissä pitäisi varmaankin vielä saunoa ja ampua rakettejakin.. Raketit taidetaan ampua heti kuin vain mahdollista :) Mutta näempä kai sitten keskiyöllä vielä toisetkin raketit :)

Hyvää Uutta Vuotta kaikille!!! ja muistakaahan olla varovaisia niiden rakettien kanssa (nimim. viime vuonna säikähdettiin ihan kunnolla :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti