maanantai 2. tammikuuta 2012

Lunta, lunta, lunta.. ja vähän lahjoja...

On se kumma miten menee liikenne sekaisin kun vähän lunta tupruttelee. Kun normaalisti työmatkaan menee iltapäivällä n. 35 minuuttia, tein tänään tuota samaa matkaa 1,5h. Hiukka oli varpaat jäässä ja hatutuskäyrä korkeella. Mutta muutaman kahvikupin jälkeen alkaa olemaan taas ihan normifiilis.. Kyllä mä kuitenkin tykkään lumesta :)

Muttas asiasta toiseen. Olin viime vuonna ollut ilmeisen kiltti.. tai ainakin Joulupukin tuomat lahjat viittasivat siihen. Odotetuin paketti sisälsi uuden kameran. Halusin ihan vain peruspokkarin, jolla voin ottaa kuvia matkoilla ja muuten vain. En tarvitse parempaa ja täytyy kyllä myöntää, että ero vanhalla kameralla otettuihin kuviin on huikea :)


Lisäksi sain ihanilta ystäviltä lahjaksi neuleohje-kirjan ja Gossip Girlin neljännen tuotantokauden (kiitokset neidit S ja K!). Äiti lahjoi minua kauan toivotulla Vanamo-käädyllä. Olen harkinnut tätä monikäyttöisen korun ostamista jo kauan, mutta nytpä mamma säästi minut vaivalta :)


Lahjojen joukosta löytyi myös aina niin tärkeitä kylppärin kaappien täytteitä. Shampoo, hoitoaine, hiuslakka ja muotoilusuihke (vai mikä onkaan) ovat kaikki Cutrinin tuotteita ja keneltäpä muulta ne olisivat olleet kuin luotto-kampaajalta (ja samalla koko veljen perheeltä). Acon kasvovoiteet olivat myös hyvin tervetulleita tähän ongelmaihoisen elämään. Pääsevät hetimiten testiin kunhan entiset loppuvat. Lisäksi paketeita paljastui muutama vaatekappale, muumimuki, muki kummitytön kuvalla, karkkia ja erittäin kiva kempparilaukku (tästä saan kiittää ihanaa työkaveria).. ai niin.. meinasin unohtaa kokonaan.. luottokampaajani lahjoi minua myös mini-suoristusraudalla.. Siinäpä ne varmaankin aikalailla olivat :)


Näin meillä vietettiin Joulupäivää. Lasissa on punaviiniä (vaikka tuossa valossa se voi olla vaikea erottaa) ja seurana erittäin koukuttava ruotsalainen dekkari, johon käyn heti tällä viikolla hakemassa jatko-osan. Joulun kaikki päivät pitivät sisällään myös kuvassa näkyvät muistipelikortit ja satukirjan :)


Nyt taidan jatkaa Gossip Girlin tuijottamista.. se on aina yhtä hyvä sarja :) Juuri (ehkä pari sekuntia sitten) saamani tiedon mukaan yksi suosikkisarjoistani jatkuu taas pian.. nimittäin One Tree Hill:n yhdeksäs tuotantokausi alkaa ihan kohta :) Sitä ennen täytyy tuijottaa edellinen tuotantokausi, että muistaa taas mistä jatketaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti