keskiviikko 26. elokuuta 2009

Syksyn ensi hetket... syysmusiikkia..

Niin se syksy taitaa todellakin olla tulossa. Eilen ainakin päivälämpötilojen laskun huomasi erittäin selvästi. Käytiin illalla kaupassa ja ulkona alkoi oikeasti olemaan kylmä, vaikka aurinko paistoikin pilvettömältä taivaalta. Ja kyllähän siellä sellainen syksyn tuoksukin on. Koivut alkaa pikkuhiljaa menemään keltaiseksi ja yötkin ovat jo niin pimeitä. Yöllä poljin pyörällä kotiin hanskat olisi saanut olla.. meinasi sormia palella ihan tosissaa.. Jonkinlainen korvien suojakin alkaisi öisin olemaan poikaa. Oulussa kun tuo mereltä käyvä vinkka tuntuu varsinkin syksyisin erittäin kylmältä. Onneksi minulla on kuitenkin uudet korvaläpät, jotka viime viikolla jostakin alelaarista bongasin (ja ne oli ihan pakkopakkopakko saada!!).

Tulevan syksyn viimat ja ensi talven pakkaset minä kuljen siis Juliukset korvilla! Itse korvaosiot ovat nuissa läpissä aika muhkeat ja mietittiinkin muutaman kaverin kanssa, että saisikohan sinne upotettua jotenkin nappikuulokkeet :) Olen kyllä erittäin tyytyväinen tähän ostokseen :) Niin ja huomaa Pikku Myy -purkki, joka tarttui mukaani Turun reissulta.. tai sitten Raumalta.. en ole ihan varma kummasta sen ostin :)

"Näen selvästi värit,
heinäsirkan ja oranssin maan.."

Mistähän se johtuu, että aina syksyisin alkaa kuuntelemaan "syksy-musiikkia". Kesällä sitä kuuntelee fiiliksen mukaan vähän sitä ja tätä, mutta heti kun syksy alkaa kolkuttelemaan ovelle, muuttuu myös kuunneltava musiikki. Itse ainakin suosin syksyisin jazzia, bluesia ja suomalaista musiikkia.. Suomalaisesta musiikista syksyisin ovat tehosoitossa täälläkin jo aiemmin mainitsemani SMG, Elenaoora Rosenholm, PMMP, Kuusumun Profeetta.. vain muutamia mainitakseni. Ai niin muuten... Eleanooran musiikkivideo Ambulanssikuskitar voitti viime viikonloppuna Oulun musiikkivideofestivaaleilla Parhaan musiikkivideon tittelin. Kyllä minä olen ainakin sitä mieltä, että palkinto meni ihan oikeaan osoitteeseen :) Olisipas ollut mukava olla taas mukana festeilemässä musiikkivideoiden ja ilmakitaroinnin parissa, mutta se nyt jäi väliin.. ensi vuonna sitten :)

Pitäisi kai alkaa järkkäilemään vähän kämppääkin taas vaihteeksi.. jos vaikka vieraita sattuisi tulemaan :) Palailen asiaan taas huomenna.. tai ylihuomenna.. kenties silloin juttua tänään tv:ssä alkavasta Big Brother 2009:stä.. tai sitten ei.. riippuu ihan kuinka paljon se alkaa ärsyttämään heti saman tien :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti