sunnuntai 23. elokuuta 2009

Unettomuus ja väsymys...

Nyt voin sanoa jo, että viime kirjoituksesta on mennyt ihan luvattoman kauan aikaa. Kotiuduin viikko sitten etelän reissulta ja siitä asti olen mennyt vähän niinkuin tuulispäänä paikasta toiseen. Pyöräkin on jäänyt matkan varrelle tuossa viikon aikana.

Pohjoisen tyttö on ollut käymässä kotonaan ja kävipä tuo siinä samalla sitten muutaman päivän Oulussakin oleilemassa. Torstaina suunnattiin entiseen kotikaupunkiin.. Torstaina verhoilin nojatuolit ja muutaman muun tuolin loppuun ja perjantaina mökkeilin poikien kanssa. Lauantai meni oleillessa ja päikkärit nukkuessa.. viime yö menikin sitten ihan häneksi.. en kyllä voi syyttää pelkästään päikkäreitä siitä.. mutta ei mulla sille unettomuudelle oikein mitään muutakaan syytä ole. En siis saanut unta millään... viimeisen kerran katsoin kelloa 05.04 ja en ihan heti senkään jälkeen saanut unta. Herätyskello oli soimassa klo 07.00, koska treenit alkoivat ysiltä ja sitä ennen piti vielä taloa siistiä ennenkuin porukat tuli mökiltä.

Koko päivä on mennyt laulaessa ja nyt sitten pitäisi kai alkaa katsomaan keihäänheittoa. Ei edes väsytä.. on vaan ihan hassu olo. Kai tää on jo jotakin yliväsymystä. En tiiä. Menen juomaan kahvia.. sehän auttaakin asiaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti