torstai 25. maaliskuuta 2010

synttäreitä ja kaikkea kivaa!

Heipa vain kaikille.. taas on edellisestä kerrasta menny ihan liian kauan aikaa. Nytkin pitäisi periaatteessa olla jossakin ihan muualla, mutta kaiken kiireen keskellä päätin pyhittää tämä illan ihan vain itselleni. Tällä hetkellä työstressi on ihan järkyttävä.. ei se tosin johdu tämänhetkisistä töistä, vaan vähän vaikka mistä muusta :) Nyt kuitenkin jätän tämän aiheen ihan kokonaan ja liityn mukavimpiin juttuihin.


Viime viikonloppuna ikämittariini tuli yksi vuosi lisää. Sitähän juhlittiin lauantaina kaveriporukalla ja sunnuntaina sitten kävivät mamma ja pappa. Mamma ja pappa toivat mukanaan kukkiakin. Lisäksi kuvassa eilen ostamani cd-levyt. Samuli Putron Elämä on juhla ja Reginan Puutarhatrilogia löytyivät Anttilan ale-osastolta. Molempia hippuilin jo viime vuonna, mutta jotenkin ne sitten unohtuivat ihan kokonaan.. nyt kuitenkin ne omakseni sain :) Olen muuten jo pitkään ollut sitä mieltä, että Anttila on Oulun paras levykauppa. Siellä on hyvä valikoima ja löydän sieltä aina kaikki tarvittavat. Silloin tällöin tulee käytyä myös Äx:ssä, mutta nykyään yhä harvemmin. Voisipas taas joku päivä ottaa asiaksi kirjoittaa musiikkipostauksen.. ne Euroviisutkin tulee taas kohinalla lähemmäs. Musiikkipostauksen aihetta saa vapaasti ehdottaa!!!!

Kyllähän mie lauantaiksi kakunkin tein, mutta ei siitä siinä hässäkässä muistanut kuvaa ottaa.. mutta hyvää se ainakin oli! Täytteenä oli persikkarahkaa.. sunnuntaina tehtiin juustokakkua.. hyvää se sekin oli :) kakkua kakun perään :)

Ihanat ystäväni lahjoivat minua Tigin Self Absorbed (oranssit) -shampoolla ja hoitoaineella. Sainpahan taas vähän vahvistusta Tigien sarjaani. Huhun mukaan olivat ensin ostaneet Rockaholic-sarjan Livin' a dream (??) setin, mutta juuri ennen paketoimista olivat huomaneet hoitoainepullon olevan rikki pohjasta. Olivat menneet vaihtamaan, mutta rikkinäinen oli ollut viimeinen sen sarjan hoitoaine.. joten olivat sitten vaihtaneet.. mutta hyvän valinnan olivat kuitenkin tehneet :) Hauskaa meillä ainakin oli lauantaina! En edes sunnuntaina herännyt kotoa.. vaan.. kavereiden lattialta.. haettiin yöllä kiinalaistakin, mutta se ei ollut edes hyvää.. no, mutta seura oli sitäkin parempaa :) Eiköhän sitä joskus taas uusiksi oteta!

Anteeksi huono kuvanlaatu. Tilasin jonkun aikaa sitten työkaverin kautta Oriflamen tuotteita ja ajattelin nyt sitten kehua niitä maasta taivaaseen. Mun kädet ei ole enää kuivat! Kiitos hyvän käsirasvan ja varsinkin tuon käsinaamion! Pidän siis päivät pitkät kädessäni ohuita vinyylihanskoja ja kädet kuivuvat ihan mielettömän paljon (asiaa ei yhtään helpota se, että töissä pesen kädet astianpesuaineella ja huuhtelen välillä etanolilla)... nuo handcare-tuotteet kuitenkin pelasti mun kynsinauhat ja muutenkin kädet!!! Lisäksi tilasin kasvojenpuhdistusaineen ja siihenkin olen erittäin tyytyväinen.

Tässä sitten viimeaikainen (viimeisen kuukauden) projekti vähäiselle vapaa-ajalle. Opettelin siis uudestaan tekemään isoäidin neliöitä ja niistä olisi tarkoitus joskus hamassa tulevaisuudessa koota bolero. Kasassa on tällä hetkellä 14 neliötä.. ja kröhöm.. boleroon niitä tarvitaan yli 70 :) Ohje on siis Sanna Vatasen ja WSOY:n kirjasta Neulo, virkkaa, kirjo jämälangasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti