sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

miumau muminaa...

Sunnuntai! Virallinen lepopäivä siis... enkä keksinyt mitään järkevää otsikkoa.. Tämä päivä on alkanut hyvin samalla tavalla eilisen kanssa. Paitsi, että olen tuijotellut kolme uusinta jaksoa Gossip Girliä tänään :) En voi ymmärtää miten joku sarja voi olla niin koukuttava. Samanlaista riippuvuuden tunnetta olen tuntenut aiemminkin.. silloin kohteena oli toinen GG eli Gilmore Girls.. mutta onhan tästä tieten joskus ollut puhetta. Gossip Girliä katsellessa iskee aina hirvittävä ompeluhimo.. mietin tässä, että pitäisikö kaivaa ompelukone esille.. (oikeastaan pitäisi, koska isän housut odottavat lyhentämistä.) En kuitenkaan tiedä mitä ompelisin.. mistä tulikin mieleen, että ensi viikolla voisi käydä kangaskaupassa, jotta voisin aloittaa yhden mekon ompelemisen. Mutta asiasta kukkapurkkiin..

Enpäs muistakkaa milloin olisin viimeksi julkaissut asukuvia ja tänään ajattelin tehdä poikkeuksen.. tosin kuvia ottaessa muistin miksi en niitä yleensä ota. Suhteellisen rasittavaa hommaa kun ei ole sitä omaa hovikuvaajaa. Älkää ampuko huonon kuvanlaadun takia!


Itse asiassa hengasin eilisenkin samassa asussa. Mekon ostin kirpparilta joskus viime vuonna. Alunperin mekossa oli suht pitkät puhvimaiset hihat, mutta leikkasin ne pois ja näin sain mitä parhaimman kesämekon :) Vyön ja villatakin alkuperää en pysty muistamaan. Siivosin eilen vaatekaappia ja lähtöpassin sai aika monta vaatekappaletta. Muutama muovikassillinen niitä kertyi.. ja kävin läpi vasta noin puolet vaatekaapista.. kevätsiivouksen aika :)

Tänä viikonloppuna olen ehkä hakenut kirkkailla väreillä vähän piristystä muuten kovin harmaaseen näkymään. Täällähän on satanut kohta kaksi päivää putkeen lunta.. ja sanoisinko, että olen saanut jo enemmän kuin tarpeekseni lumesta!Ylemmän kuvan nappasin eilen parvekkeelta. Pakkasta täällä ei siis ole ollut, mutta tuuli on ollut sitäkin kovempi. Eilen kauppareissulla sai mekon helmasta pitää kaksin käsin kiinni.. Alemman kuvan jääpuikot kertovat kai hieman säätilasta.. ja kuva on hentoisen lumituiskun takia niin harmaa. Pyytäisin kevättä ja auringonpaistetta saapuvaksi. Pääsiäisenä sietäisi olla hyvä ilma, koska olemme menossa mökkeilemään ja sillä reissulla olisi tarkoitus käydä hiihtämässäkin.. minähän en lumituiskussa lähde itseäni kiduttamaan ladulle.

Mutta juu.. taidanpas mennä vielä tekemään jotakin tukkapäälle, jotta jonnekin voi tänäänkin liikkua.Kuvassa hiukset on suihkun jälkeen vain kuivattu.. tätä tarkoitan itsepäisillä hiuksilla! Ne harottaa aina joka suuntaan.. tosin vielä pahemmat ne ovat silloin kun menee nukkumaan märillä hiuksilla.. aamulla vastassa on kihara ja jokaiseen ilmansuuntaan harottava harakanpesä.. mutta niin... Rentouttavaa sunnuntaita kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti