torstai 9. joulukuuta 2010

Levyhyllyn päivitykset..

Viime viikonlopun ja alkuviikon jouluostoksista tarttui siis muutamia levyjä omaankin hyllyyn.. ne ovat vähän niinkuin joululahjoja itselleni. Levyt eivät ole mitään uutuus-levyjä vaan oikeastaan takuuvarmaa nautittavaa musiikkia.. levyjä joiden ostoa olen suunnitellut jo vuoden jos toisenkin.

Ismo Alangon Jäätyneitä Lauluja ja Kun Suomi Putos Puusta olivat myynnissä 1+1 -pakettina joten tottahan toki tartuin tilaisuuteen. Levyt ovat vuosilta 1990 ja 1993 joten uusista levyistä ei todellakaan ole kyse. Alangon aiempi tuotanto on ollut aukko levyhyllyssäni jo jonkin aikaa. Säätiön ja Teholla levyjä kyllä löytyy, mutta näitä vanhempia ei.. nyt tuokin epäkohta on siis ainakin muutaman levyn kohdalta korjattu. Ekstaasiin ja Rakas, rämä elämä... mm. nuissa biiseissä on kiinni paljon muistoja!


Club for Five:n joululevy Rekiretki on ollut jo pitkään suosikki-joululevyjeni joukossa, mutta vasta nyt se löysi tiensä levyhyllyyni. Ystävälläni on ollut tuo levy jo vuosia ja hänen luonaan olenkin päässyt tuota kuuntelemaan. Tonttujen joulu -sikermä tuo aina hymyn huulille ja Tuikkikaa, oi jouluntähtöset herkistää joulun tunnelmaan. Joulupukin Maa on yksi ihan lemppareista... kaiken kaikkiaan tykkään ihan kaikista levyn biiseistä.. ja se jos mikä on harvinaista! :)


Siinäpäs levyhyllyn päivitykset tällä kertaa. Naapuri kävi tänään maalaamassa seinän.. nyt seinän remontti on valmis ellei sitten tartte toiseen kertaan maalata.. ja naapuri lupas seuraavalla kerralla jättää seinän rauhaan ja tulla ovesta.. siis kun haluaa tulla käymään :) Nyt jatkuu operaatio pyykkikorin tyhjennys.. eli pyykkääminen.. ja muutenkin siivoaminen kera kahvin ja Rajattomien joululevyn.

Kuvat on kaikki googlattu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti