torstai 30. joulukuuta 2010

Lomalukemistoa

 Varauduin tähän hieman yli viikon mittaiseen lomaan kahdella kirjalla ja hyvin ovat riittäneet kun tekemistä on ollut muutenkin.

Sofi Oksasen Stalinin lehmät  on ollut listalla jo pitkään.. kesän jälkeen lukuinnostus kuitenkin hieman taas kärsi ja en ollut aikaisemmin ehtinyt kirjaa ottaa mukaani neiti S:n kirjahyllystä. Kirja todellakin tempaisi mukaansa! Kun sen aloitti, oli lopettaminen melkein mahdotonta. Minulla olisi hyvää aikaa nauttia joka päivä päiväunista samaan aikaan kun kummityttökin vetelee sikeitä, mutta mitä.. minä olen nukkumisen sijaan istunut nenä kiinni kirjassa :)

Seuraavaksi täytyykin sitten varmaan marssia kirjakuppaan hakemaan Puhdistus. Sitä kun ei löydu minun tai neidin kirjahyllystä vielä.

Stieg Larssonin Miehet jotka vihaavat naisia  oli oma joululahja itselleni. Olen nähnyt koko Millenium-trilogian leffoina ja tällä kertaa sitten näin päin.. Alunperinkin siis näin leffat ensiksi.. olen kuitenkin lukenut aikaisemmin jo samaiseen sarjaan kuuluvan kirjan Pilvilinna joka romahti. Kaikki kirjat löytyvät omasta hyllystä, mutta ovat vielä olleet kovin vähällä käytöllä. Tällä lomalla päätin alkaa korjaamaan asiaa. Vasta eilen tuon kirjan aukaisin ja kyllähän se taas meni myöhään yöhön ennenkuin maltoin kirjan laittaa pois! Kyllä kirja on aina elokuvaa parempi :)

Jotkut saattavat tietää mieltymykseni Beck ja Wallander -elokuviin. Olen lukenut Henning Mankellin Wallander-kirjoja jonkun verran, mutta näiden kahden kanssa olen ehdottomasti elokuvien kannalla. Olen nähnyt kaikki elokuvat ja voisin katsoa niitä aina vain uudestaan ja uudestaan. En nyt ala taas tekemään eroa Beckin ja Wallanderin välille :) Siitä on monet keskustelut käyty ja aina se Beck on voittanut ;) Mutta ei se Wallander ole pekkaa pahempi :)

Kummityttö nukkuu vielä.. joten siirryn taas hetkeksi Stieg Larssonin luomaan tarinaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti