torstai 3. helmikuuta 2011

kaikenlaista kivaa!

Sain jo maanantaina iki-ihanalta ystävältäni vielä ihanampia uutisia.. Lapsen syntymä on aina pieni ihme ja se pistää tällaisen paatuneen sinkunkin herkistymään :) Vauvalahjan ostaminen on listalla.. lahjan löytyminen saattaa kestää kyllä tovin, koska olen aika tarkka kaikessa tällaisessa :) Olen vain niin onnellinen ja olenkin onnitellut sekä äitiä ja isää jo useampaan otteeseen.. Täytynee varmaankin alkaa miettimään milloin pääsisin vierailemaan ja tuijottelemaan sitä pientä tyttöstä!

Loppuviikkoa kohden mieliala on muutenkin noussut taas yllättävän korkealle.. tämän viikon työt on jo aikalailla pulkassa ja huomisen päivän saa vetää suhteellisen rauhassa. Muutama palaveri ja vähän jotakin muuta.. ja sitten voikin keskittyä viikonloppuun, joka on pyhitetty siivoamiselle.. sain nimittäin tänään ystävän kanssa kahvitellessani kuulla, että saan ensi viikolla "yllätysvieraan".. neiti S:n äiti (eli oma varaäitini) on tulossa kaupunkiin (ja keskiviikkona käymään myös minun luonani)!!!

Jee!! Odotan jo innolla ensi keskiviikkoa!!! Hmm.. pitäisiköhän sitä huomenna töiden jälkeen nauttia lasillinen viiniä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti