tiistai 1. helmikuuta 2011

Aurinkoa meille kaikille.. ja vähän shoppailua :)

Niin se ehti tammikuukin vaihtua jo helmikuuksi.. mihin tämä aika oikein katoaa?!?! No, tällä viikolla pitäisi olla hieman hiljaisempi työviikko joten voin lyhentää saldotunteja ja päästä lähtemään töistä ennen pimeää (ihan hassua muuten lähtä töistä valoisaan aikaan). Viime viikolla ja tällä viikolla on saatu nauttia auringonpaisteesta (viime viikolla lähinnä ikkunan läpi) ja voi kuinka se piristääkään mieltä :) Päivä päivältä aamu ja ilta ovat valoisammat.. kesää kohti mennään jo vauhdilla.. Jee!!

Viime viikonloppuna kävin pohjois-pohjanmaalla laulamassa ja samalla treffailemassa muutamaa hyvää ystävää. Extreme-mökkeilyäkin tuli harrastettua kun vietimme illan mökissä, jossa aluksi oli pakkasta. Kahden patterin voimin pienin huone kuitenkin lämpeni suhteellisen nopeasti ja mukavaahan siellä oli :) Laulaminen on aina yhtä kivaa.. varsinkin kun on tavoitteita :) Ostin myös joulukonsertissa äänitetyn levyn itselleni.. harvoin sitä omaa/oman kuoronsa laulua muuten kuulee.

Kävin eilen neiti S:n kanssa vähän ale-ostoksilla.. tai no tehtiin treffit kauppaan, josta ostin sitten 60%-alennuksesta mekon ja topin. Niistä ei tällä kertaa ole kuvia. Pari viikkoa sitten kävin nopsaan Stockalla ja mukaan tarttui ihana mekko.


Alaosa on ihan yksinkertaisen musta, mutta tuo yläosan lintukuviointi on aivan ihana! Materiaalikin on todella kiva.. ja yläosan vuori toimii oikein hyvin.. alle ei siis tarvitse laittaa toppia.

Yritin ottaa kuvia Riikasta ostamastani paidasta ja villatakista, mutta eipäs se oikein onnistunut. Vakavasti harkitsen uuden kameran ostamista, koska kaikki kuvat ovat niin pirun pimeitä.. tässä kuitenkin yksi yrityksista :)

Villatakkia voisi siis varmaankin sanoa boleroksi (lyhyt ja lyhyet hihat)..paita itsessään on hieman pidempi, mutta en suostu käyttämään sitä mekkona, vaikka neiti S kuinka yrittikin suostutella :) Paljetitkin pysyivät paikallaan ensimmäisessä pesussa.. se on aina hyvä merkki.

Hmm.. mitähän sitä tammikuussa sitten kaupoista mukaan lähti...
-Toppi*2
-Mekko*2
-Bolero
-kahdet farkut (oikeastaan sen verran ohutta farkkua, että farkkuleggarit on varmaankin oikeampi nimitys)

tjaa.. ei nyt älyttömiä.. tosin farkkujen ostaminen on harvinaista.. Laskeskelin, että edellisen kerran olin ostanut housut kaksi vuotta sitten :) Vannoutunut mekko-/hametyttö on siis huomannut kuinka käytännölliset housut välillä on.. varsinkin talvella :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti