perjantai 30. syyskuuta 2011

Perjantai - päivistä parhain

Niin se sitten tämäkin työviikko saatiin päätökseen! Olen tällä viikolla taas tehnyt harvinaisen paljon töitä kotona ja huomenna vielä hieman jatkan (en pysty enää tänään jatkamaan), mutta onneksi ensi viikolla hieman helpottaa!

Tämä viikko on ollut yksi herkuttelu-viikko! Töissä on aamuisin ollut jos sun minkälaista välipäivä-kakkua, nimppari-kakkua, tuliais-suklaita ja ja.. ja eilen illalla vietettiin neiti S:n kanssa herkuttelu-ilta kun minäkin maltoin jättää työt työpaikalle. Herkuttelimme patongilla, vadelma-munkeilla, omena fani-paloilla ja karkilla. Enkä enää koskaan syö itseäni ähkyyn makealla! Kärsin kipuilevasta vatsasta vielä tänäänkin puoli päivää!

Tällä hetkellä kärsin orastavasta päänsärystä, mikä puolestaan johtunee varmaankin liiasta työnteosta :) Tai siitä, että en edes muista milloin viimeksi olisin käyttänyt silmälaseja.. juuri tällaisina päivinä ne pitäisi olla päässä.. mutta jos totta puhutaan, en edes tiedä missä kakkulat tällä hetkellä majailevat :)

Viikonlopun suunnitelmissa on univelkojen poistaminen ensi yönä ja paljon hengailua ystävien kanssa.. ehkäpä sitä huomenna eksytään jonnekin tanssaamaankin. Mutta siitä kenties lisää vielä viikonlopun aikana :)

Hyvää alkanutta viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti