torstai 6. joulukuuta 2012

Väsynyttä huomenta pakkasen keskeltä

Varpaita paleli yöllä vaikka jalassa oli villasukat. Nousin vapaapäivänä ylös kuuden jälkeen. Kyllä, unet jatkavat yhä edelleen samaa rataa ja pidentävät univelkaa hillittömiä määriä joka yö.
Olisin kenties aamusta nukkunut hieman pidempään, jos olisin eilen muistanut sammuttaa herätyskellon.. asetuksena kun on "herätä työaamuisin". No, ennen kuutta se pärähti soimaan ja pienen hapuilun jälkeen se myös hiljeni.. mutta uni ei suostunut enää sen jälkeen tulemaan.

Kiva kun vihdoin saatiin pakkasta, mutta onko sen julkisen liikenteen pakko alkaa tökkiä heti kun mittari menee yli 10 astetta miinuksen puolelle. EIlen odottelin bussia melkein 20 minuuttia ja istuin kaksi bussimatkaa olosuhteiltaan pakastinta muistuttaneessa bussissa. No, onneksi juna sentään kulki aikataulunsa mukaan ja pääsin suunnitelmien mukaan Tampereen kautta Pohjois-Pohjanmaalle pitkän viikonlopun viettoon.

Tänään luvassa pipareiden leivontaa, mummojen luona vierailua ja linnanjuhlien katsomista kummitytyn kanssa (linnanjuhlia varten on molemmilla tietenkin mukana hienot mekot :))

Nyt taidan mennä kippaamaan sisuksiini toisenkin jättimäisen mukin kahvia ja suorin suihkuun ennenkuin kummityty herää ja piparkakkutehdas käynnistyy :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti