lauantai 1. joulukuuta 2012

joulukuu.. mihin syksy hävisi?


Tänä aamuna iski tajuntaan se, että nyt on JOULUKUU!! En ole muistanut minkäänlaista joulukalenteria itselleni hoitaa (täytynee tänään käydä ostamassa).

Ehkä se joulukalenteri ei ole tässä tajunnan räjäyttävässä huomiossa se tärkein juttu vaan se, että mihin tämä syksy on hävinnyt??? Juurihan kesäloma loppui ja jouluun oli aikaa vielä tooosi paljon! Samalla huomasin tuossa, että kirjoittaminen on jäänyt jonnekin hamaan tulevaisuuteen, kun koko ajan juoksee vain paikasta X paikkaan Y. Viimeisin julkaistu postaus on huhtikuulta ja aloin miettimään mitä kaikkea olen sen jälkeen ehtinyt tekemään.

-Viettänyt useammatkin kavereiden synttärit ympäri Suomea
-Viettänyt Juhannusta kaveriporukalla mökillä
-kuullut monet ihanat vauva-uutiset
-Käynyt nauttimassa kesäisestä Tallinnasta (ensimmäinen Tallinnan vierailu Helsingissä asuessa)
-Nauttinut keväästä/kesästä/sykksystä vanhojen ja uusien ystävien kanssa
-Kävellyt jalat kipeiksi kesäisessä Tukholmassa
-Oppinut arvostamaan ulkona nautittuja aamupaloja/brunsseja
-vieraillut leffateatterissa enemmän kuin muutaman menneen vuoden aikana yhteensä
-Tehnyt kaikkea mukavaa kesälomalla
-Käynyt monissa kuoroharjoituksissa ja laulanut muutamassa konsertissa
-käynyt öö.. monilla keikoilla
-tehnyt paljon töitä ja neuvotellut tulevaisuuden töistä (sormet ristissä odotetaan rahoituspäätöksiä)
-nauttinut elämästä
-nauttinut ystävien seurasta
-ollut todella vähän kotona

Jossain vaiheessa syksyä heräsin siihen, että olin ihan mielettömän väsynyt koko ajan. Kotona kävin lähinnä pyörähtämässä ja viikonloputkin istuin suurimmaksi osaksi junassa tai autossa matkalla jonnekin. Yöunet jäivät 5-6 tuntiin ja työt tein suurimmaksi osaksi kofeiinin voimalla. Nyt olen muutaman viikonlopun ollut ihan vain kotona ja yrittänyt vain rentoutua. Voin sanoa, että on tehnyt ihan hyvää tämä tällainen.. ja ensi viikon pitkä viikonloppu on myös enemmän kuin tervetullut.

Nyt onkin hyvä aika alkaa stressaamaan joulua. Itse joulun vietän kyllä tänä vuonna etelän lämmössä, mutta muutamat joululahjat pitäisi olla matkalla Pohjois-Pohjanmaalle jo ensi viikon keskiviikkona.. ja niistä ei ole vielä minkäänlaista ideaa edes. Eilen oli tarkoitus käydä tekemässä ensimmäiset lahja-hankinnat, mutta lumimyrskyn lannistamana kävin ostamassa pullon punaviiniä ja joulukortteja :)

Katsotaan jaksanko tänään lähteä katsomaan mitä kaupungilla näkyy.. tai ehkä huomenna.. tai onhan niitä päiviä vielä ensi viikollakin. Nyt taidan kuitenkin laittaa ulkoilutamineet päälle ja lähden ihastelemaan tuota ihanaa valkoista maisemaa!

Olen sen ennenkin luavnnut, mutta nyt pidän kiinni tästä.. hidastan tahtia ja kirjoitan enemmän.. kirjoittaminen kun auttaa pitämään oman pään kasassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti