maanantai 18. tammikuuta 2010

minä täällä taas hei.

Tänään starttasi toinen viikko yliopistolla ja kyllähän se taas alkaa tuntumaan melkein toiselta kodilta :) Nautin niin täysillä kun saan tehdä taas töitä ja vieläpä kivoja töitä. Olen jo viime viikon aikana oppinut kaikkia uusia työmenetelmiä ja kivoja juttuja.. onneksi on vielä monta viikkoa edessä!

kuva googlesta

Tutkimusryhmä on tosi kiva ja kaikki tulee tosi hyvin toimeen keskenään. En mä kylläkään saa tehdä tollasia kivoja keltasia liuoksia.. mutta kaikkea muuta kivaa kyllä.. ja tänään ei enää edes tarttenu kysellä paljon apua :)

Mutta sitten muihinkin asioihin.. viime viikonloppuna oli viime vuoden viimeiset pikkujoulut. Juhlittiin siis vanhalla opiskelukaveriporukalla ja hauskaa oli! tai siis ainahan meillä on hauskaa porukalla.. mutta kuitenkin :) Baariksi valikoitui tällä kertaa Hevimesta. Jatkotkin oli.. ja kyllä se tähän ikään mennessä pitäisi tietää, että jatkot on aina huono ajatus.. mutta jos sen ens kerralla sitten muistaisi. Eilinen meni aikalailla nukkuessa ja pizzaa syödessä.

Huomenna olisi töiden jälkeen tarkoitus mennä suoraan käymään kaverin luona.. olen jälleen siis bussikortin onnellinen omistaja ja bussilla ajelu on jopa ihan kivaa, kun siitä ei tarvitse maksaa kallista kertalipun hintaa :) Nyt jatkamaan Täydellisten naisten katsomista.. ehkä vähän aikaa Sinkkuelämää.. ja sitten nukkumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti