lauantai 17. huhtikuuta 2010

Wanted: Asunto Helsingistä/Espoosta

Jos olen joskus valittanut, että kaikki asiat tapahtuvat aina yhtä aikaa niin vaikeemmaksi menee aina vain. Viimeiset pari viikkoa on mennyt ystävien ja paniikin vallassa. Pääsiäinen meni aivan mahtavassa seurassa mökkeillessä. Reissusta ei ainakaan minun kamerallani ollut yhtään kuvaa.. ja ehkä parempi niin. Käytiin Aikakoneen(!!!!!) keikalla ja siellä oli meidän lisäksi ehkä 9 ihmistä. Pidettiin naamiaiset ja mentiin ne kamppeet päällä baariin.. sitten vaan oltiin ja hengattiin.. niin ja tehtiin hyvää ruokaa!

Pääsiäisen jälkeen mulla olikin sitten puhelinhaastattelu, joka päättyi haastattelijoisen osalta kysymykseen "sovitaanko, että aloitat työt sitten 7.6?"..Eli näin.. Tämä tyttö muuttaa siis pääkaupunkiseudulle huvittamaan muita Oulun murteellaan. Nyt enää pitäisi löytää katto pään päälle ja saada hommat kasaan entisessä työpaikassa. Niin ja on niitä muistettavia asioita ehkä noin miljoona muutakin.. mutta tärkein kuitenkin tuo kämpän löytäminen. Joten AUTTAKAA!! Ensimmäinen paniikkiaalto on mennyt ohi ja toinen on kovaa vauhtia tulossa. Veikkaan, että huomenna pienet paniikkikohtaukset alkavat taas nostamaan päätään. Tänään eivät ehdi kun on niin paljon kaikkea muuta ohjelmaa. Tänään siis luvassa puhallinmusiikkia konsertin muodossa ja sen jälkeen kenties yhdet vähän isommalla porukalla jossakin. Yritän nyt tehokkaasti nähdä kaikkia kavereita täällä pohjoisessa, koska kesä menee todennäköisesti hyvinkin tiiviisti Etelä-Suomessa. Onneksi pohjoisen tyttökin on muuttamassa Helsinkiin.. ei tartte ihan yksin sielläkään pyöriä :)

Mutta nyt tää tyttö taitaa hyökkiä suihkuun ja sitten jos vähän siivoilis ennenkuin lähtee kuuntelemaan miten työkaveri ja käyrätorvi tekevät yhteistyötä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti