maanantai 12. heinäkuuta 2010

huh hellettä..

Tämä tyttö ei ole paljon kotona oleillut koneen ääressä.. syynä on sisätilan kuumuus ja ulkona oleva ihana Suomen kesä. Lisäksi kaupunkiin ilmestyi viime viikon lopulla paljon kavereita Oulun suunnalta :)

Lauantai meni lintsillä kieppuessa ja illalla puistoillessa ja vähän tanssiessa. Ihmettelen suuresti, en saanut suurempia vatsan väänteitä missään laitteessa. Lintsillä mittari näytti +28C joten välillä oli pakko käydä vonkaputouksessa kastelemassa itsensä.. Ilta sisälsi hieman kuohuvaa, hyvää seuraa, kaikkea kivaa ja vähän myös ei niin kivaa.. Tapahtui mm. niin, että lokki kakkasi olkapäälleni. Onneksi joukossa on hygienia-friikkejä joten montakin eri käsidesipulloa oli saatavilla ja kotiin lähtemiseltä vältyttiin :) Kuvamateriaalikin tästä taitaa olla jollakin kameralla.

Eilinen päivä hengailtiin kaupungilla ja kun jalat eivät enää jaksaneet liikkua, päätimme koko poppoolla raahautua Munkan rantaan uimaan. Ja kyllä se uiminen vaan oli taas kivaa.. viilensi ainakin hetkellisesti. Tänään olisikin sitten tarkoitus lähteä kruisailemaan autolla.. saas nähdä miten se onnistuu.. kuinka hukkaan joudutaan ja montako kolaria aiheutetaan :) Minä en siis todellakaan suostu ajamaan! Mutta otanpas vielä kylmän suihkun ja sitten menoks. Palaan taas joskus.. lähden viettämään pitkää viikonloppua Tukholmaan, mutta toivottavasti ehtisin vielä ennen sitä postailla..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti