sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Aurinko armas..

..on paistanut koko viikonlopun! Ihan huiput ilmat ollut.. Viime viikko meni juhannuksesta toipuessa ja töissä. Torstaina käytiin neiti S:n kanssa jätskillä Espan puistossa.. sen jälkeen mun luona muutama jakso Gilmoren tyttöjä :) Perjantaina neiti pääsi yllättävän aikasin töistä ja tuli käymään.. tehtiin ruokaa (aivan sairaan hyvää wokkia, jossa oli paljon vihanneksia, katkarapuja ja fetajuustoa) ja mässytettiin vähän karkkia Gilmoren tyttöjä katsoessa :)

Eilinen aamupäivä meni siivotessa. Iltapäivällä kiertelin kotikulmilla kävellen.. ja löysin sellaisia katuja joita pitkin en halua enää koskaan kävellä.. koska en halua nähdä kahta ihmistä örveltämässä ja oksentamassa samalla kun yksi helpottaa vessahätäänsä kadun varressa.. no, aina oppii jotakin uutta.
Illalla herra J soitti ja kyseli terassille istumaan.. lähdin käymään sitten kaupungissa kun ei parempaakaan tekemistä ollut.. pian herra N liittyi seuraamme ja ryhmä rämä oli valmis :) Kolmen sepän patsaan terassilta mentiin Tornin terassille sieltä vielä yhden terassin kautta kotiin. Näin tuolla reissulla entistä opiskelukaveriakin ja yhtä meidän entistä vaihtaria, joka oli tullut käymään Suomessa.. kyllä maailma on pieni! :) mutta kiva oli poikia nähdä pitkästä aikaa :)

Tänään oli tarkoitus mennä Suomenlinnaan, mutta lauttaan oli ihan järkyttävän pitkä jono joten meidän täytyi neiti S:n ja herra J:n kanssa miettiä toinen vaihtoehto.. ensin mietittiin hietsua, mutta lopulta tiemme vei Munkkiniemen uimarannalle ihan vain sen takia, että sinne pääsee ratikalla perille asti ja meidän tavaramäärän kanssa pidempi kävelymatka olis ollut yhtä tuskaa. Käytiin monen monta kertaa uimassa ja nautittiin auringosta. Eväänä oli mansikoita, patonkia ja salaattia.. ja toki jäätelöt piti käydä ostamassa :) Rantsun jälkeen oli pakko päästä vielä pizzalle :) Kaikkien viikonloppujen pitäisi olla tällaisia!

Toivottavasti muillakin oli mukava viikonloppu ja nautitte auringon voimaa antavista säteistä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti