perjantai 14. tammikuuta 2011

Loppiaisen matkailua ja paluu arkeen..

Tämä viikko on ollut ensimmäinen täysi työviikko loman ja jälkeen ja näin perjantaina on väsymys jo silmät melkein ummistava. Rankan viikon aikana on kuitenkin ollut hyvä välillä palata muistoissa lomaan ja kaikkeen kivaa :)

Kuten jo otsikkokin kertoo, olin loppiaisena hieman reissaamassa.


Ystäväpoppoolla suuntasimme tällä kertaa Latviaan ja tarkemmin sanottuna sen pääkaupunkiin Riikaan! Tähän asti pisin yhdessä tekemämme reissu on tainnut olla risteily Tukholmaan ja silloinkaan ei edes poistuttu laivasta Tukholman päässä :) Viikko sitten osoitteena oli siis B&B Riga. Varsin mukava ja erittäin viihtyisä yöpymispaikka.. Olimme varanneet kuuden hengen huoneiston, mutta johtajattaren päähänpisto pistikin pakan sekaisin ja saimme lopulta neuvoteltua kolme kahden hengen huonetta ja tuntuvan alennuksen. Silloin se ärsyttin, mutta ei annettu pienen vastoinkäymisen kuitenkaan pilata reissua.

Pojat hoitivat ostokset minunkin puolestani.. perjantain pyhitimme shoppailulle, mutta minun mukaani tarttui vain kaksi paitaa. Kuohuviini maistui myös Latviassa hyvälle ja joka ilta sitä hieman täytyi maistella. Joka ilta käytiin syömässä hyvää ruokaa ja kyllä sitä tanssijalkaakin vähän aina vipatti. Muutama yökerhokin tuli tutuksi, mutta ei sitä liiallisuuksiin voinut mennä.. aamulla kun piti päästä aina sängystä ylös :)

Lauantaina suuntasimme junalla kohti Jurmalaa ja Livu Aquaparkia.. Tarkemmin tuo mainio vesipuisto taisi sijaita Lielupessa (tai joku sellainen se oli.. kiitos kiltti lipputarkastaja-täti kun hoputit meidät jäämään junasta oikealla asemalla!!! :)). Osa poppoosta innostui liukumäkien riemuista.. jotkut toiset taas Spa-puolesta. Itse lilluin Span puolella ja täytyy sanoa, että olihan se vaivan arvoista. Samalla näki myös hieman latvialaista omakotitalo-aluetta, joka oli vähintääkin.. mielenkiintoinen.

Kaiken kaikkiaan mahtava reissu, vaikka säästä voi aina vähän valittaa.. sukat oli märät joka päivä.. jalka on mustelmilla loskan jälkeisen pääkallojäätikön aiheuttaman lankeamisen takia. Mutta no.. minä ainakin nautin matkasta. Ja se on varma, että Riikaan on päästä uudestaan! Jospa seuraava vierailu sitten ajoittuisikin kesään..

Nyt alan seuraamaan Euroviisuja.. taas on se aika vuodesta :D Esikarsinnat alkaa!

Kuva on googlattu. En ottanut itse yhtään kuvaa ja en viitsi käyttää ystävien ottamia kuvia, koska en ole pyytänyt lupaa niiden käyttöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti