maanantai 26. syyskuuta 2011

Uusi tietokone, uudet ongelmat.

Olin viime perjantaina onnesta soikeana, kun töissä joku kiltti mies toi minulle uuden tietokoneen ja laittoi sen vieläpä käyttövalmiiksi. Tuossa vaiheessa päivä oli tietenkin jo sen verran pitkällä, että testailin uutta konetta vain katsomalla sähköpostin ja reittioppaasta hieman opastusta.
Tänään luin aamulla sähköpostit, vietin aikaani aamukahvilla ja kävin palaveeramassa muutamien seuraavien viikkojen työsuunnitelmia. Sitten päätin alkaa kirjoittamaan raporttia ja laskemaan muutamia suunnitelmia... mutta sehän ei tietenkään onnistunut aivan niin helposti! Tajusin yhtäkkiä, että en pääse käsiksi omiin tiedostoihini, jotka olen tallentanut aina samalle asemalle(?? olen todella hyvä näiden termien kanssa). Lisää harmaita hiuksia tuotti Officen puuttuminen kokonaan. Tee siinä sitten taulukkoa tai kirjoita raporttia! Olen siis tänään ottanut työpöydän laatikosta ruutuvihkon, lyijytäytekynän ja taskulaskimen.. ja tehnyt taulukot käsin! Kello neljään mennessä käyttötuki ei vielä ollut huomioinut pientä ongelmaani ja lähdin kotiin tekemään loput päivän työt. Että voi pientä ihmistä ketuttaa!!!

No, mutta nyt on tämän päivän työt plakkarissa ja kiirettä pitää taas koko viikon. Lupasivat, että kone toimii huomenna joten toivotaan parasta! Toivottavasti muiden maanantai oli edes hieman parempi :) Nyt tilanne vaatii kahvia!

PS: viime perjantain onneen vaikutti ehkä osaltaan myös se, että kävin ostamassa uuden talvitakin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti