sunnuntai 8. tammikuuta 2012

rentouttava pitkä viikonloppu

Pitkä viikonloppu sopivasti pehmensi lomalta paluuta. Voin rehellisesti sanoa, että en ole tehnyt juurikaan mitään koko viikonlopun aikana. Eilen ja tänään kävin kuitenkin hieman nauttimassa tuosta mahtavasta talvisesta fiiliksestä tuolla ulkona.  Uuden kameran myötä olen taas jaksanut ottaa jopa kuvia, joten tätä kaikkea kolmen päivän viikonloppuun on mahtunut..
Torstaina vietettiin tyttöjen leffailta kera kahden ihanan Twilight-elokuvan. Näiden jälkeen tuijoteltiin vielä hetken aikaa Gossip Girl:n neljättä tuotantokautta. Ai niin.. käytiin neiti S:n kanssa keskiviikkona leffassa kattomassa New years eve. Joten nyt on ainakin leffoja katsottu :)

Perjantaina aamu alkoi muutamalla kupillisella kahvia ja parilla jaksolla Gossip Girliä :) Hitaat aamut on parhaus ja niitä on tänä viikonloppuna riittänyt. Leffailtaseuran lähdettyä töihin oli tarkoitus siivota koko kämppä katosta lattiaan, mutta no.. kun tyhjentää kirjahyllyn ja lukee jokaisen pienen lappusen, voi sanoa että siivoaminen vie aika paljon aikaa :) Joten pölyjen pyyhkimisen ja kirjahyllyn järjestämisen lisäksi suoritin vain nopean imuroinnin.
Lauantaiaamuna ikkunassa odotti ihana ja odotettu maisema. Yöllä oli satanut lunta ja muutama auringonsädekin näkyi pilvien välistä! Jee!! Kai sitä nyt saa vielä iltapäivän puolella olla pyjamapöksyissä ja villasukissa juomassa aamukahvia ja syömässä jogurttia :)
Lauantaina oli vuorossa myös vaatekaapin suursiivous. Miksi ihmisen täytyy säilyttää rikinäisiä vaatteita ajatuksella "kyllä mä tän vielä joskus korjaan", kun kuitenkin tietää, että sitä hetkeä ei koskaan tule :)
Vasemmalla siis vaatekaappi ennen raivausta ja siivousta.. oikealla tämän pienen operaation jälkeen. Sama operaatio tehtiin myös toiselle vaatekaapille ja kahdelle lipaston laatikolle. Uskomaton määrä turhaa tavaraa (kuten rikkinäisiä vöitä) sai ainakin lähtöpassin.

Tänä aamuna kävin jo nauttimassa auringosta ja pienestä kirpsakasta pakkasesta ulkoilun muodossa ja nyt taidan suunnata kauppaan ja alkaa kokkailemaan jotakin hyvää. Oli muuten hyvä käydä jo aamusta nauttimassa siitä auringosta, koska se on mystisesti hävinnyt jonnekin tuonne pilviverhon taakse.. ja kuvittelinko vain, vai lämmittikö auringon säteet jo?? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti