lauantai 14. tammikuuta 2012

Viikon höpöttelyt...

Aurinko paistaa, ulkona on pieni pakkanen.. Täydellinen sää ulkoilla, mutta mitä minä teen.. makoilen viltin alla seuranani kirja ja muutama levyllinen täydellistä lauantai-musiikkia.

Eilen illalla hätkähdin todellisuuteen, että torstain sijasta onkin perjantai. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.. Tänään olisi töissä ollut varmaankin aika hiljaista.. toisaalta.. se olisi ollut täydellinen hetki kirjoittaa raportteja.. no, töihin menon sijaan nukuin autuaasti 11 tuntia ja heräsin siihen, kun kummitytön äiti esitti kiitokset tytsyn syntymäpäivälahjasta :)

Aamukahvin kanssa avasin kalenterin ja yllätyin näkemästäni.. to-do-lista on lyhyempi kuin pitkiin aikoihin.
Viikolla olen ollut äärimmäisen tehokas.. töiden lisäksi olen hoitanut kaikkea pientä pois alta.. kävin passikuvassa, ostin ja lähetin kummitytön synttärilahjan, äänestin, varasin lääkäriajan ja kävin siellä, tilasin muutosverokortin, kävin ystävien kanssa syömässä.. listalla ylimmäisenä tällä hetkellä on passihakemus.. ja sen hoidan ensi viikolla. Muilla listan kohdilla ei ole niin kiire..

Eilen suuntasin lounaan jälkeen työterveyslääkärille ja siellä minua pompoteltiin lääkäriltä hoitajalle, sieltä labraan ja takaisin lääkärille.. kaiken kaikkiaan vietin siellä siis hieman yli 3 tuntia ja lopputuloksena oli toimenpideaika kahden viikon päähän. Ei mitään vakavaa toivottavasti.. kaulassa olevat luomet ovat viime aikoina alkaneet vaivaamaan ja ne poistetaan. Vajaan kahden viikon päästä pääsen siis kirurginveitsen operoimaksi.. näillä näkymin tikkejä tarvitaan kuitenkin korkeintaan seitsemän.

Nyt taidan sujahtaa takaisin viltin alle ja jatkan kirjan lukemista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti