sunnuntai 29. tammikuuta 2012

sunnuntain soittolista

 Kun sisäinen herätyskello herättää aivan liian aikaisin ja jossakin vaiheessa sängyssä loikoilu alkaa kyllästyttämään on kiva huomata verhot avattuaan, että aurinko paistaa ja pakkasta on sen verran paljon, että on parempi pysytellä sisätiloissa :) Tajusin juuri, että vaikka lunta on tuiskuttanut tasaiseen tahtiin, on aurinko paistanut tämän vuoden puolella jokaisena viikonloppuna, jonka olen kotona viettänyt.

Kun sitten kömmin sängystä ylös, kävelin ensimmäisenä levyhyllyn eteen ja valitsin aamukahvi-musiikkia. Tällaisena levynä sai tänään toimia Björkin Volta. En ollutkaan kuunnellut levyä pitkään aikaan ja täytyy sanoa, että taitaa mennä taas joksikin aikaa tehosoittoon :)
Lisäksi tänään on stereoissa pyörinyt Kaksion Lähikuvia, Jipun Salaisuuksia, joita yksinäiset huutaa unissaan, Manic Street Preachers:in Forever Delayed ja Paleface:n Helsinki-Shangri-La.


Aurinko, sen seinälle heijastamat varjot ja silmiä kirvelevä kirkkaus saa mielen jo kevääseen ja kenties senkin takia alan taas kuuntelemaan kevät-musiikkia. Aurinko antaa ylimääräistä energiaa ja saa kaiken kiireenkin näyttämään hieman positiivisemmalta.. voisiko aurinko paistaa joskus viikollakin??

Taidanpas vielä tänään värkätä puhelimeenkin kokonaan uuden soittolistan.. jouluksi tein edellisen ja ehkä se ei ole enää kovinkaan ajankohtainen :) Voisinpas alkaa jo fiilistelemään tulevaa matkaa varten :) Jos vaikka aika menis ihan super-vauhdilla.. ihan niinkuin se ei muuten menisi. Olen taas kahden viikon välein menossa käymään Pohjois-pohjanmaalla ja lisäksi on kaikenlaista muutakin touhuttavaa :)

Ai niin.. muistakaa käydä äänestämässä! Minä suoritin oman kansalaisvelvollisuuteni jo keskiviikkona, mutta tässä on vielä monta päivää aikaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti