perjantai 12. kesäkuuta 2009

Jäähyväiset Teho-osastolle

Eilen tuli siis viimeinen Teho-osaston jakso, joka olikin kaksituntinen. Olen viimeiset ainakin 5 vuotta katsonut kaikki jaksot.. tai ok, on muutama jakso tietenkin jäänyt välistä kun on ollut joku meno enkä omista tallentavaa digihärveliä. Jotenkin tuntuu ihan hassulta että yksi ja sama tv-sarja on pysynyt niin mielekkäänä melkein 15 vuoden ajan (jostakin luin, että ensimmäinen jakso tuli tv:stä vuonna 1994). Tunnen muutaman ihmisen, jotka ovat innokkaasti seuranneet alusta loppuun saakka sarjaa.

Eileisen jakson alkumetreillä sain muutaman ylimääräisen sydämentykytyksen seuraavan tytön takia...En silti valita... yllätys oli erittäin miellyttävä. Sarjan päätösjaksossa vieraili siis Alexis Bledel (kuva). Jälleen kerran minut sai valtaansa hirvittävä halu katsoa Gilmoren Tyttöjä. Mutta vaikka kuinka tykkään Alexis Bledelistä niin jotenkin tuntuu, että hänet olisi saanut jättää pois sarjan päätösjaksosta. Jaksossa pyöri sarjan vanhoja näyttelijöitä ja sitten yhtäkkiä siellä onkin joku ihan uusi lääkäri. Toinen kiva yllätys oli ihan jakson lopussa, jolloin sarjan keskipisteenä ollutta sairaalaa näytettiin minun muistini mukaan ensimmäistä kertaa ulkoa päin ihan kokonaan. Voi tietenkin olla että paikka on näytetty kokonaisuudessaan joskus ennenkin, mutta minä en ainakaan sellaista muista.

Nyt alkaakin sitten Teho-osasto dvd-boxien metsästys. Cdon:sta ja discshopista kävin eilen katsomassa, mutta en löytänyt suomenkielisissä teksteillä ainakaan vielä. Jos joku tietää mistä löytyisi niin kertokaa ihmeessä!! Tuon alan sanasto ei kuitenkaan ole niin hyvin hallussa, että voisin katsoa ilman suomenkielisiä tekstejä :)

Toissapäivänä verhoilin tosiaan toisen urakan alla olevista nojatuoleista. Aikaa meni sellaiset 10 tuntia, mutta olen kyllä todella tyytyväinen lopputulokseen! Kuvia myöhemmin jahka pojat saavat kuvia minulle lähetettyä. Muutos oli aika suuri :) Nyt odottelen, että pohjosen tyttö tulee käymään niin voidaan katsoa kaikki tällä viikolla missatut tv-ohjelmat. Tiistailta on tallessa Metsolat, Skins ja Gossip Girl.. eiliseltä sitten 90210. Kyllähän siinä saa taas aikaa hiukan kulutettua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti