sunnuntai 28. kesäkuuta 2009

Sunnuntain musiikkituokio plus muuta..

Tänän aamuna hämmästyin heti herättyäni. Olen jo ehtinyt tottua siihen, että aamulla verhot aukaistuani saan nauttia auringon valosta, mutta tänä aamuna kaikki oli toisin. Sää oli pilvinen ja vettäkin pirskotteli muutaman pisaran verran. En siis viitsinyt lähteä edes puistoon hengailemaan.. niinpä virittäydyin sunnuntain viettoon Gilmoren Tyttöjen (kuva) avulla.. samalla myös pakkailin, tiskasin ja siistin muutenkin paikkoja pintapuolisesti.
Iltapäivällä lähdin sitten ajelemaan vanhempieni luokse, jonne myös kummityttöni saapui eilen lomailemaan. Innoissani olen siis tänään leikkinyt niin hiekkalaatikolla kuin lasten muovisessa uima-altaassakin :)Oli se taas niin mukava päästä lapsen tasolle :) Hiekassa ja vedessä leikkiminen on kivaa ja saa samalla raitista ilmaakin oikein mukavasti. Muistin juuri, että mp3-soitin taisi jäädä kotiin hyllyn reunalle, mutta jos sitä tulisi viikon toimeen ilmankin sellaista härpäkettä. Levyjä otin kuitenkin muutaman mukaan.. joukossa niin uutuuksia. vähemmän uutuuksia kuin kestosuosikkejakin.Vihaan tehdä Paint:lla yhtään mitään.. jotenkin en vain pääse sen kanssa koskaan yhteisymmärrykseen ja isän koneella ei ole mitään muutakaan ohjelmaa enkä jaksa alkaa asentamaan. Oma kone on nätisti kotona työpöydällä odottamassa perusteellista siivousta. No kuitenkin.. levyistä nopeilla sieppauksilla lähtivät mukaan uusi Alexander Rybak, viime viikolla paketista löytynyt Kelly Clarkson, Scandinavian Music Groupin Palatkaa Pariisiin -levy, iki-ihana Tori Amos, aina yhtä hyvä Kuusumun profeetta ja viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä Montt Mardié:n Drama-levy. Lisänä autosta löytyi eilisen autoilun takia Kerkko Koskista, Jippua ja Vuokko Hovattaa.

Viime aikoina olen kuunnellut paljon suomalaista musiikkia.. en tiedä mistä se johtuu, mutta useimmiten tekee mieli kuunnella suomalaista musiikkia. Nykyään suomalainen musiikki on jo erittäin laadukasta ja monipuolista verrattuna esimerkiksi 90-lukuun tai vaikkapa 2000-luvun alkuun. En sano etteikö tuolloinkin musiikki ollut laadukasta.. varmaan jonkun mielestä olikin, mutta itse tohdin olla eri mieltä asiasta. Ehkäpä joku päivä kerron lisää mieltymyksistäni suomalaiseen musiikkiin ja erityisesti nais-artisteihin (+ Rättöön, Putroon, Martikaiseen ym.) :) Ei se ehkä olekkaan niin yksiselitteistä :)

Alkaa olemaan pientä masennusta ilmassa ja senkin huomaa viimeaikoina soitetusta musiikista. Alkaa ottamaan päähän tämä työttömyys ja mitään tekemättömyys (vaikka aina onkin jotakin pientä puuhastelua).. Lisäksi ahdistaa ne kaverin häät.. tajusin, että yksin meneminen herättää taas sen ainaisen kysymystulvan siitä miksi olen yksin jne jne.. ja niin. Olisihan sitä kesäpäivää mukavampi viettää kaksin kuin yksin. Mutta onneksi kummityttö piristää kummasti :) Koko tämän illan se jaksoi halata, juosta, nauraa ja hyppiä syliin.

Jaa.. Nyt lukemaan jotakin "ihanaa" teinikirjaa.. saas nähdä mitä sängyn alla olevasta suuren suuresta rullalaatikosta löytyy. Siellä on ainakin näääääin paljon mun vanhoja kirjoja (siis ala- ja yläkoulun aikoihin ostettuja kirjoja). Unohdin Oulusta ottaa kirjan mukaan ja nyt siis täytyy tyytyä näihin mitä on.. voisinkin mennä käymään kirjakaupan alennusmyynnissä huomenna. Pitäisi käydä kattomassa samalla mekkojakin kun niihin häihin pitäisi kai joku mekko löytää.

Kuvat: hiekkalaatikko, hiekkalelut, uima-allas, Alexander Rybak, Kelly Clarkson, Kuusumun profeetta, Montt Mardié, Tori Amos, Scandinacian Music Group

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti