torstai 25. kesäkuuta 2009

Tällainen on oikea kesä!

Niinpä niin.. Lämmintä on riittänyt oikein urakalla ja minähän en siitä valita.. paitsi ehkä öisin kun on niin kuuma, että lakana liiskaantuu kiinni ihoon. Mutta noin yleensä olen oikein tyytyväinen tähän auringon paisteeseen, josta kovinkaan moni ei pidemmän päälle tykkää.

Maanantaina käytiin uimarannalla hengailemassa pohjoisen tytön kanssa (hänkin sai hyvät lomailmat muutamalle viimeiselle lomapäivälle). Ranta oli siis järven ranta ja olisin voinut mennä uimaankin, mutta niin.. vesi oli paremminkin mutavelliä kun lapset siinä leikkivät.. joten talviturkki ei siis jäänyt tuolle reissulle. Hieman kuitenkin iho sai väriä..

Tiistaina lähdimme pohjoisen tytön ja hänen äitinsä (=varaäitini) kanssa Kalajoelle meren rannalle. Meren rannallahan tuulee aina (oululaisena olen sen jo hyvin oppinut) ja ensimmäinen löhöilypaikkamme osoittautuikin ihan järkyttävän kylmäksi paikaksi. Merituuli pääsi suoraan puhaltamaan ja näin ollen jouduimme vaihtamaan paikkaa. Löysimme kuitenkin suojaisen poukaman, jossa viihdyimme niin kauan, että ihoni ehti ehkä hieman palaa. Muutaman tunnin käytimme kävelyyn rannalla ja leirintäalueella sekä tietenkin syömiseen. Tänään on alkanut hieman punoitus laskemaan

Eilen tulin taas käymään Oulussa ja postin joukossa oli laskujen ja lehtien (MeNaiset + Olivia) lisäksi muutama mukava yllätys. Ensimmäinen yllätys oli pakettikortti, jossa luki sisältönä palkinto. Osallistuin joskus HotNow-lehden kesäkassi-kilpailuun ja olin siis voittanut. Ensimmäinen kerta kun mitään koskaan voitan!!! Tänään kävin paketin siivouksen lomassa noutamassa ja se sisälsi kesäkassin, pyyhkeen, Kelly Clarksonin CD:n, Laura Honkasalon pokkarin sekä L’orealin hiustuotteen. Oikein mukava yllätys siis!

Toinen ja kenties vieläkin parempi yllätys oli kutsu. Ystäväni meni naimisiin helmikuussa ja nyt sitten tuli kutsu hääjuhlaan! Häät ovat Oulussa elokuun alussa ja tottahan toki haluan olla paikalla kun heidän avioliittonsa siunataan ja sitä juhlistetaan. Hmm.. kun ilmoitin tulevani paikalle kertoi ystäväni, että saan myös ottaa mukaan jonkun mielitietyn jos vain minulla sellainen on.. mutta joo.. yksin taidan sinne mennä.. tai eihän sitä koskaan tiedä :)

Olen tässä parin viikon aikana ostanut muutaman levyn, joista kenties se tärkein oli Alexander Rybak:n levy Fairytales. Olen muutaman kerran kuunnellut levyn läpi ja täytyy sanoa, että onhan se hyvä levy! Suurempi analyysi vaatii vielä muutaman kuuntelukerran :) Ennen en ole viulumusiikista tykännyt, mutta tämä kyllä uppoaa.. aina siis voi kehittää itseään ja löytää uusia juttuja. Toinen ostettu levy on Anna Puu:n debyyttilevy. Tästäkin levystä tykkään ja olen sitä jo aika paljon kuunnellut kun olen autolla ajellut ympäri Pohjois-Pohjanmaata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti